Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulkaaaaaaaaaaa

czy was tez wkurza jak obcy facet mowi ze jestescie ladne?

Polecane posty

Gość madziulkaaaaaaaaaaa

bo mnie ostatnio strasznie to denerwuje

Gość emigrantttt
buhhhhhhhhaha

a mnie wkurwia..a co mnie to kurwa obchodzi co jakis kolo na ulicy mysli...idziesz sobie spokojnie gdzies tam,a tu nagle czujesz upierdliwy wzrok na sobie,czasem nawet pare krokow idzie z toba i slowa w stylu "ale piekna"-dla mnie to przesladowanie

Gość takajednaja123
mnie wkurwia jak obcy facet z auta posyla mi buziaczka, gwizdze jak ide w krotkich spodenkach, mowi ze jestem fajna dupa itp itd ogolnie bardzo szybko da sie wyczuc czy facet chetnie by Cie przelecial czy chce liczyc na jakas bardizej interesujaca znajomosc.

Gość samieee
a mnie wkurzylo kiedys jak kolega podszedl do mnie i faceta z ktorym rozmawialam ( i ktory mi sie podobal) i zapytal jego kiedy mu zrobie:O pozniej jak innyfacet powiedzial ze mnie albo jak ide ulica o a zuta 4 lepkow wychyla glowy i trabi:O:O

Gość ewelajna88
Mnie wkurza jak trąbią z auta, czy gwiżdża jak sie idzie w spodniczce czy krotkich spodenkach tak jak kolezanka wyzej napisala.

Ja lubię...ostatnio nawet usłyszałam:" pięknie wyglądasz"...a co niech sobie mówią...wolny kraj...nie reaguję na takie komentarze..ale są miłe dla ucha :-P

Gość ewelajna88
"pięknie wygladasz" to faktycznie mile dla ucha, ale już cos w stylu "fajna dupa" to troche chamskie i mi sie nie podoba

Gość jak jesteś madziulka
pasztet przeokropny, to pewno jajca sobie robią..........

Po prostu nie trzeba reagować na takie chamskie teksty...jakby się nie słyszało...i już...bo co zrobisz..będziesz się kłócić z facetem na ulicy...? Tak najlepiej...facet pomyśli, że nie słyszałaś...i twój honor uratowany, a jemu głupio...;)

Gość fsdgd
Mnie nie wkurza w sumie wręcz przeciwnie :) Dlaczego ma mnie to denerwować ? :P Za to mojego męża to denerwuje bardzo :O Tylko nie lubię jak idę i jakiś kretyn jedzie w aucie i trąbi to już jest przesada :O

Gość piękna Ania z zielonego Lasu
zakomplesione brzydule to lubią a dla ładnych i pieknych to denerujące podchodzi do ciebie jakaś męska parów, gapis się w oczy swoimi świńskimi oczkami i próbuje sie przystawiać, normalkie wkoorwić się można że takie cos, taki ludzki śmieć ma czelność cie podrywać...i co to za pożal sie boże podryw, tak samo denerujące sa stare facety które chyba myslą że na kim robią wrażenie ich debilne "komplementy" zapamiętajcie sobie żałosne fiutki: z takimi tekstami to do brzydkich pasztetów, one sa tego spragnione a od pieknych dziewczyn sie odpierdolcie :P

Gość *Sami* w pomarańczach
piękna Ania z zielonego Lasu----ale mnie rozbawiłaś swoją bzdurą :D każda kobieta lubi komplementy, pasztet czy piękna Ania z jakiegoś lasu. Rzecz w tym że ważne jest kto wypowiada taki komplement i w jaki sposób :) brudny robol z tekstem--ale niunia--NIE fajny przystojniak--jest pani ładna i czarująca --TAK

jak spotykam jakąś laskę co ma fajny biust to potrafię przez ulice to krzyknąć \" FAJNE MASZ CYCKI\" \" krzyk roznosi mi płuca i uderza o wątrobe ... moje rozdarte wnetrze probuje wykrzyczec ten song piekne piersi sprawiaja ze nie moge tego dusic wiecej w sobie... probuje , staram sie , walcze .... moje wnetrze rozsadza potezny podmuch wołania i krzyku ..... chce wyrzucic to całemu swiatu chce sie tym dzielic chce, chce,chce lecz moja niesmiałosc zwycieza i jak zwykle stac mnie tylko na pomruk pod nosem ze : byłas fajna i miałas fajne cycki a moze jest ktos jeszcze co by chciał tak krzyczec ale niestety sie wstydzi ? nismiałosc go zabija itd,itp movering czeka na podobnych ... :p podzielimy sie wrazeniami :D

całkowicie zgadzam się z sami - jeśli nie ma w tym chamstwa, prostactwa i wulgarności, to mi to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, najczęściej jest to miłe. Lubię się podobac, lubię komplementy, nie onieśmielają mnie, więc nie widzę problemu :)

Piękna Aniu -chyba nie zrozumiłaś pytania ? :P

"od pieknych dziewczyn sie odpie**olcie" a tak na marginesie - biorąc pod uwagę Twoje teksty, to jakoś mnie to nie dziwi, że "męskie komplementy" kojarzysz ze "świńskim spojrzeniem", chamstwem i prostactwem. Mężczyźni traktują Cię zpapewne często analogicznie do tego, jakie robisz na nich wrażenie :P Resztę sobie sama dopowiedz :D

Mnie osobiscie nie denerwuje jak ktos prawi mi komplementy...nawet jesli to jest na ulicy...nieznany mi czlowiek,jest to dosyc mile przeciez...Jednakze tez mysle iz czasem ludzie przesadzaja ze swoja bezposrednioscia....Wydaje sie im ze wszystko moga....Wtedy mierze moja ofiare i ide dalej:P

Gość nie to nie tak
jak rozbudzasz swinskie spojrzenia i prowokujesz do chamskich tekstow to moze pora przejrzec sie w lustrze i zmienic styl na bardziej subtelny, moze zaczniesz przyciagac ludzi z klasa dla odmiany

A ja uwielbiam komplementy :D Ale to chyba dlatego że bardzo przekupna jestem :P

Gość a dlaczego zaraz
Chyba cię po...ło. :O A w ogóle to chyba się chwalisz, myślisz że sprytnie a idiotycznie.

Gość lubie lubie
parę dni temu usłyszałam - " ...naprawdę piękna kobieta" minął mnie, a koleś szedł i szedł dalej z głowa odwróconą, myślałam, że na jakiś słup wpadnie :P