Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychiczna_jola

Wymiotować w miejscu publicznym?

Polecane posty

Gość psychiczna_jola

Chciałabym wiedzieć co sądzicie o osobach, ktore wymiotują publicznie i nie mam tutaj na myśli pijaków, tylko osoby, że tak powiem normalne.?. Czy czujecie obrzydzenie do tej osoby? do miejsca, w którym to sie stało?

Gość kjh
sam czasem lubię rzygnąć np na przystanku.Co w tym złego?

Gość psychiczna_jola
co w tym lubisz? nie rozumiem.

Gość no ja niestety
zwymiotowalam na ulicy podczas boli porodowych i serio bylo mi obojetne co mysla ludzie ;)

Gość hgfhgfhgfhgf
Jola, a czemu o to pytasz? Masz jakieś problemy zdrowotne?

Gość psychiczna_jola
tak mam fobie

Gość Tez to mam
Ja chyba tak samo mam fobie. Nienawidze jak ktoś wymiotuje, strasznie mnie to brzydzi, a i sama panicznie boje się rzygania!

kiedyś wymiotowałąm przed kościołem nie zdążyłam dojść w jakieś ustronne miejsce swojego czasu widziałam chłopaka który nawet z kościoła nie zdążył wyjść ale jakoś nie zauważyłam oburzenia u innych :)

Gość frufru
o matko, jak ktoś jest chory to niech wymiotuje. oczywiscie warto by bylo sie udać w jakieś krzaki albo przynajmniej na trawnik i odwrócić się plecami, a nie rzygać z rozmachem na chodnik ludziom pod nogi, ale jak tu dyskutować z kimś kto się struł albo ma grypę żołądkową i ledwo stoi na nogach?... albo z ciężarną, chociaz one przeważnie jakoś sobie akurat daja radę :) fakt, lekki niesmak jest, ale nie żeby święte oburzenie. gorzej jak ktoś jest ewidentnie pijany.

Gość gość
No fakt jest obrzydliwe a ja mieszkam na warszawskim blokowisku na bemowie i co to norma że tam ktos rzyga to standard nie rusza mnie to

Gość Ananas20
ja tam nie mogę tego ścierpieć, gdy ktoś wymiotuje natychmiast przygotowuję moją przydrożną szlachtę na zbiorowy i samosądny lincz zbiorowy :)