Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmm

jak to z temperatura

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmmm

mam pyt jaka temp jest w czasie ciazy jaka przed okresem a jaka w dni plodne i czy temp podnosi sie w ciagu dnia?

Gość mmmmmmmmmmmm
to raczej marna odpowiedz

Gość odpowiedzcie błagam
to jak to jest z tymi wszystkimi temp? bo nie bardzo je ogarniam

Gość mmmmmmmmmmmm
o widze ze ktos tez szuka odpowiedzi na moje pyt to czekamy razem

Gość to trochę bardziej skomplikowa
przede wszystkich trzeba mierzyć temperaturę codziennie, o tej samej porze, przed wstaniem z łóżka!. w pierwszej fazie cyklu temperatura jest niska. Jak przejdzie się owulację, temperatura wzrasta o conajmniej 0,2 stopnia. i utrzymuje się tak przez całą fazę lutealną. Jeżeli doszło do zapłodnienia to temperatura utrzymuje się podwyższona przez całą ciążę. Jeżeli nie doszło do zapłodnienia to w dniu okresu lub dzień przed obniża się i rozpoczyna się kolejny cykl. to tak bardzo w skrócie, a jak was to bardzo interesuje to polecam wpisanie w google NMPR i rozwiejecie swoje wątpliwości.

Gość mmmmmmmmmmmm
ale obilo mi sie o uszy ze jak sie jest w ciazy to temp jest powyzej 37 stopni, a czy jest mozliwe zeby rano tak ok 5, 6 byla lekko powyzej 36?

Gość mmmmmmmmmmmm
eyy kobitki co z wami

Gość odpowiedzcie błagam
tak sobie czekam i chyba sie nie doczekam

Gość mmmmmmmmmmmm
odpowiedzcie blagam, uwierz mi ze ja czekam jeszcze bardziej..

Gość mmmmmmmmmmmm
eyyy ja nie wiem czy to prawda czy nie i chcialabym naprawde dowiedziec sie czegos od kogos bardziej doswiadczonego

Gość w ciąży jest taka sama jak
w drugiej fazie cyklu. nie musi byc powyzej 37 stopni. jeżeli w drugiej fazie cyklu masz 36, 8 np to w ciąży tez mozesz taką mieć. ja mam w fazie lutelalnej średnio 37,1. jak będzie w ciąży to się okaże,. "czy jest mozliwe zeby rano tak ok 5, 6 byla lekko powyzej 36?" masz na myśli ciąże? pewnie jeżeli w pierwszej fazie miałaś dużo niższą temperaturę, tak że najwyższa z nich była o 0,2 stopnia niższa od tej co masz teraz to bardzo możliwe. Ale na podstawie jednej temperatury nic nie stwierdzisz, musiałabyś poczynić dużo dłuższe obserwacje. Jeżeli ty nie znasz swoich temperatur i swojego organizmu to nikt ci tu nie pomoże