Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie pytanko

nieregularny okres

Polecane posty

Gość takie pytanko

Od zawsze mam nieregularny okres. Cykle wahają się od 28 do ponad 40 dni( najczęściej koło 36). Co drugi miesiąc bardzo boli mnie brzuch. Ponadto od jakiegoś czasu przed okresem jestem nie do wytrzymania,mam tak zmienne nastoje,że raz wściakam się o byle co albo rycze.Zamierzam iść do ginekologa,bo już mam tego dość. Czy ktoś miał podobnie i udało się wyregulować cykl? Dodam,że kiedyś leczyłam się na niedoczynność tarczycy i tak sobie myśle,że może to ma wpływ na moje miesiączki?

Gość paulina155
czesc tez mam nie regularny okr ;/ ale u mnie dni się wachają ok 14 -20 dni ram mam na poczatku mies, potew w srodku a potem na końcu i sie tak miesza , strasznie mnie brzuch boli :/ czy ze mną coś nie tak ? a ty ( TAKIE PYTANKO) byłaś u ginekologa ? co ci powiedział ??

Gość takie pytanko
jeszcze nie byłam u ginekologa dziś dostałam okres,więc musze poczekać z wizytą

Gość paulina155
ale mam sie czgoś bac ze mam nieregularny okres ??

Gość adierene
hej :) ja mam podobnie..w ciagu ostatniego poltorej roku mialam od 26 do 35dni dlugosc... ostatnio w sumie przez przypadek trafilam do ginekologa i w trakcie badan mu o tym mowilam,ale jakos nie stwierdzil,zeby bylo to bardzo nieregularne... przebadac mozesz sie zawsze, ale mysle,ze nie powinnas sie martwic :) zwlaszcza,ze nie podalas swojego wieku

Gość paulina155
adierene Dziękuje ci za rade :)