Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhghgh

Kto z was zna sie na wymiarach biustonosza?jaka to miska?76 pod i 98 w biuście..

Polecane posty

Gość gfhghgh

Gość gfhghgh
jakie nie pochlebiaj .. nie kapuje.. pytam powaznie ladaco

w necie pełno jest stron, które przeliczją wymiary... już nikomu nie chce się w google zajrzeć

Gość degfasgvrtfghtfhgxtesz
czym ona niby sobie pochlebia???? ok 70FF

Gość nitka--22
http://www.sklep.lupoline.pl/jak.html tu sobie mozesz sprawdzić jak masz 80 D to przynajmniej staniki na ciebie są ja mam 68 w obwodzie i 70D często są za małe, a obwodu mniejszego przy wiekszej miseczce trudno naprawde znaleźć

jaki wieloryb? mam 162 waze 54 kg to wieloryb?. 80D tak mam na staniku napisane :))

Gość nitka--22
wiesz mało która rozumie ze klatka piersiowa (żebra= obwód) może być szeroka lub wąska i nie zawsze ma sie to proporcjonalnie do tkanki tłuszczowej.

kupilam oststnio stanik, taki dobrze zabudowany i nie myslałam że bedzie aż taki wygodny. no i ma rozmiar 80d, zapinam na najciasniejsze zapięcie i nie czuje sie wielorybem. a nie męczą was duże piersi?

Gość nitka--22
mnie męczy kupowanie biustonoszy... właśnie próbowałam ostatnio. np na lupoline kupiłam 4 w tym samym rozmiarze z czego tylko 2 były dobre(ale na tip top) a 2 za małe. Jakaś paranoja. a wszystkie musze zwężać sama w obwodzie jeszcze bo rzadko znajduje 70 która nie jest za szeroka a 65 nie uświadczyłam;( na placu nie dostanę (ostatnio próbowałam to sie tylko jak na ufo patrzą) i za każdym razem jak chce sobie kupić bielizne to łapie doła a przecież mój biust nie jest taki duzy wcale 68obwód i 88 w biuscie