Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia119

koleżanka została prostytutką z braku pieniędzy

Polecane posty

Gość że sie tak zapytam
pytanie do Pauli.

Gość a jak masz sobie drogie
dziewcze to tłumaczc jak nie fizjologią:D normalna reakcja psychiki. Człowiek zawsze musi sobie wytłumaczyć swoje złe uczynki.

Gość ale gdzie w agencji
czy w banku?

Gość a co to za praca
w jakim przejściu podziemnym?

Gość każdy ochroniarz to leń
śmierdzący, żeruje na twojej dupie Paula:D

Gość mizi69
a z toba co sie dzieje ze jestes taki upierdliwy...zona ci dupy nie dala czy co!!!! najpierw ocen co ty w zyciu osiagnoles a potem krytykuj

Gość każdy ochroniarz to leń
wiem co mam i wiem jak pracuja ochroniarze. Do pracy idź lepiej moze jakis klient sie slini.

Nie opisuje swojego przypadku. Napisałam, bo byłam zła na koleżanke. Wydawało mi się, że się zmienia. Jeszcze nie miałam możliwości z nią porozmawiać, bo ciągle siedzi w W-awie. Sexi Paula, czyli Twój mąż od poczatku o wszystkim wiedział i Cię wspierał? Nie miałaś nigdy wrażenia, że dla niego to wygodne, bo przynosisz dużo kasy? Mąż koleżanki nic nie wie. Powiedziała mi, że jak się dowie, to weźmie z nią rozwód. Mój mąż też nic o tym nie wie, bo kazałby mi zerwać z nią kontakt, a jak na razie ją lubi - jako jedną z niewielu moich znajomych. A z większością znajomych nie pozwala mi się spotykać, bo ma o nich złe zdanie. Nawet moge wychodzić z nią do knajpy i nie ma nic przeciwko,a zazwyczaj się rzuca o każde wyjście. Dlatego pisałam czy powinnam z nią zerwać kontakt. Cięzko mi okłamywać męża... ale wiem, że jest jej ciężko i zamierzam być przy niej. Mam nadzieje, ze warto bedzie. Paula, co sadzisz o dziewczynach, które piszą, że przez ten zawód piły, brały prochy, kase rozwaliły i później miały depresje?

Gość nina 765
koleżanka sprzedaje się za 30 zł!! robi pokazy na skype. przecież kiedyś trafi w końcu na jakiegoś psychola, który da jej w mordę lub ją zgwałci, pokaże jej zdjęcia rodzicom. ona sobie wogóle nie zdaje z tego sprawy. jak przekonać ją do zakończenia tej działalności??

Gość ANIAAAAAASAAAAA
jej zycie jej duqqa,ale niech juz sie dalej niechwali:-PP SWOJA ZARADNOSCIA

Gość ANIAAAAAASAAAAA
HEE ZNAM LEPSZY PRZYPADEK KOLEZANKA KOLEZANKI OKLAMYWALA ZE ma prace jako sprzataczka...w kilku domach ,ale nie dodala ze publicznych, jest ladna a zdradzikly ja dlugie pazury , kto widzial sprzataczke z tipsami i makijazem i kiecka za pupe,

Gość agata_ma_kota_i_psa
praca jak kazda inna tylko lezaca i nie brudzaca sie , i przyjemne z pozytecznym,lepiej puszczac sie za kase niz za darmo,lepiej byc prostytutka niz kqqrwa:-P

Gość policz kazdego dnia 100eu koni
3000eu. w tym wadatki 1000eu zostaje 2000 , praca leniwej prostytutki wpl.