Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allaekduugh

NARZECZONY POWIEDZIAŁ MI WCZORAJ ZE JUZ MNIE NIE KOCHA OD ROKU....MAM DEPRESJE..

Polecane posty

Gość allaekduugh

ciagle pisal ze kocha ..itd..nagle powiedzial ze klamal i ze mu przeszla milosc.. czulam ze mnie olewa..nie chcial sie widywac ze mną.wazniejsza byla praca i koledzy oraz picie.. ale serce mnie boli... ja go blagam by dalej bylo jak kiedys..co powinnam robic? powinnam blagac czy nie? kocham go..i to jest najgorsze.. wyrzadzil i tyle krzywdy co nikt a ja mu przebaczalam i wierzylam ze przestanie pic ...bo pije dużo..picei wygrywa ze mna ..ma 32 lata ale od lat pije za dużo..

Gość fajnie graja chlopaczki
ponizasz sie tylko blagaj dalej o milosc

Nie blagaj....powiedz mu ze go kochasz i dasz mu czas na ostateczna decyzje...Mimo iz to Ty powinnas go olac za to ze Cie oszukiwal...

"powinnam blagac czy nie?" To jest chyba jakiś kiepski żart :O Nie pytasz poważnie ...

odpuść... takich rzeczy nie mówi sie bez powodu. Ja za takiego czlowieka wyszłam, przeżyłam 6,5 roku wyzwisk, pijaństwa, sikania do łóżka, bicia, kłamstw. Jestem po rozwodzie i jestem szczesliwa. Po tym jak od niego odeszłam balam się... ale dzie po dniu zapominałam; poznalam kogos, kto zapełnił mój czas. Teraz widzę jakąprzyjemnoscią jest napicie sie z kimś drinka wieczorem; wyjscie na imprezę, która nie konczy sie niesieniem faceta do domu i awanturą; trzymanie alkoholu w domu bez strachu, że ktos go wypije. ile masz lat?

Gość mam juz 26 lat niestety
jak wtym wieku zaczac od nowa zycie?

ja mam 30 i zaczynam od nowa po rozwodzie... da się - wierz mi. Przynajmniej nie ma strachu. I, cholera, śmieję się!!!!!

Gość qqqqqqqq123
to co?? lepiej spaprać sobie całe życie?? ja mam ojca alkoholika więc wiem co mówie!! uciekaj dziewczyno od niego!! jeszcze znajdziesz szczęście!

do autorki ja żałuję, że nie ucieklam wcześniej, ale też błagałam go jak głupia o miłość... teraz jest mi wstyd przed samą sobą.

Gość lalilali
porozmawiaj z przyjaciolmi, zajmij sie czyms innym, nie blagaj, to ponizajace i absolutnie nic nie da, jak masz depresje to idz do psychologa

Gość ASIA ASIA ASIA ASIA
AUTORKO- albo to kiepska prowokacja albo jestes po prostu nienormalna i masz duuuuuzy problem z glowa-tylko tyle powiem. Blagac faceta o cokolwiek?-chyba Cie p.o.p.i.e.r.d.o.l.i.l.o. na maksa! to kawal gnojka i tyle,ja tam ani lzy za takim bym nie wylala! PS.co do wieku-ja tez mam 26 lat i uwazam ze zycie przed soba,gdybym miala 50 to juz mogloby byc gorzej,choc i w tym wieku mozna spotkac swoja druga polowe :classic_cool: