Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pićka

Mó chłopak MA MAŁEGO ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Polecane posty

Gość pićka

czy wasi meni maja dużego ??? bo mi sie wydaje ze moj mam małegpo, podczas stosunku jakoś mi dziwnie z ta swiadomoscią

to znaczy ze co? nie czujesz przyjemnosci?? to nie wielkosc sie liczy-przynajmniej u mnie.

Gość uuuuuuuuuuuu
to masz pecha.....

Gość RoSSSSa
podobno są jakieś pozycje w których kobieta mocniej czuje, mimo że facet ma malego.. a tak naprawdę moim zdaniem większe znaczenie ma objętość niż długość :D

Gość uuuuuuuuuuuu
techniki troche chyba paluszki ma i jezyk?

Gość pićka
aha a jak sie robi loda ?? bo nie czaje

Gość ptysia123
ja lubie miec penisa daleko w pochwie zebym go mocnol czuła , wtedy szybciej mam orgazm :)))

Gość ptysia123
pićka Nie wiem jak sie robi , jak ktoś wie to moze napisać ?? chciała bym mu zrobic ale nie wiem co do czego i troche mi glupio

Gość 111122222vvv
chyba " dziewczynki " pomyliłyście formu !!!! Proponuje nauczyc się czytać ze zrozumieniem a potem brac się za lody !! :-) :-)

Gość ptysia123
ale jak go sie robi

Gość zvcbvbvb
normalnie:o bierzesz lody w proszku do tego mleko albo woda w zalezności od producenta,łączysz i masz loda:o prościzna

Gość ptysia123
ale tak na powaznie , to do buzi mam wziac jego penisa ?? i co z ta spermą ?? nie czje

Gość Basia 123456
Moje drogie... albo jestescie mlodziutkie i nie macie doswiadczenia, albo zupelnie zielone. Jak sie robi mezczyznie przyjemnosc, zeby sie podniecil i zeby mu urosl maksymalnie ?????????? W tym celu ubierzcie sie w cos co daje do myslenia... ladna bielizna, szpileczki, klapeczki, makijaz, perfumki..... Po pocalunkach delikatnie dotykacje jego krocza, tak zeby nie odzierac i szarpac jego delikatnej skorki i napletka. Nastepnie polecam wam go wziasc do ust i tak jak loda wargami (uwaga na zeby) zaczynacie piecsic , lizac i mocno ssac... jesli braknie wam sliny polecam nasmarowac jadra i penisa zelem np. Durex play (fioletowy)

Gość pićka
dzieki Basiu :) jestem całowicie zielona w tych sprawach, a mam jeszcze jedno pytanie czy jego sperme mam połykać czy co z nią robić ??