Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawo jazdyyyyyyyyyyyyyy

PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDZ NA TEMAT PRAWA JAZDY!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Otóz zdałam prawo jazdy i na tym arkuszu jaki sie wypełniało dane swoje było tez cos odnosnie odbioru prawka i byla opcja albo osobiscie albo wysylka poczta no i ja zanaczylam wysylke poczta i teraz sie zastanawiam czy musialam uiscic ejszcze jakas oplate zeby mi to poczta wyslai? bo na stronie pisze o 2 tygodni,ze prawko do odebrania, a nie otrzymalam go poczta, wiec powinnam je odebrac osobiscie? a skoro tak to co trzeba zrobic by faktycznie parwko przyszlo poczta?

Gość Pani W Różowyvh Okulaach
na chuj sie w poczte bawic najlepiej samemu :)

widze,ze zero konkretów tylko kazdy madry, ze po co sie w poczte bawic. Moze po to ze nie ma mnie teraz w moim miescie i nie moge odebrac prawka dlatego zaznaczylam wtedy zeby mi to przyslali poczta, a temat jest inny bo ja pytam co trzeba zrobic zeby faktycznie poczta przyslal, i bo jak tak czy siak trzeba osobiscie to po cholere jest opcja do wyboru osoiscie lub poczta:/ a wy mi tu swoje opinie na temat tego, jak byscie parwko ocebrali:o

Jak twoje papiery przyjdą z WORDU/MORDU do Starostwa Powiatowego, to wpłaca się w kasie 70,50 zł tytułem wyrobienia prawa jazdy. Jak nie uiścisz tej opłaty, to nie przesyłają Twoich papierów do warszawy i wszystko stoi w miejscu. Co do opłaty za ewentualną wysyłkę pocztową, to nie wiem. Nie widziałam na wniosku tej opcji, że mozna dostać prawo jazdy poczta i musiałam kombinować, żeby mógł mi to ktoś z rodziny odebrać. Tu sobie możesz sprawdzić, na jakim etapie jest Twoje prawo jazdy: https://www.kierowca.pwpw.pl/