Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asadasadsa

czy facet ktory zdradza moze kochac???

Polecane posty

Gość asadasadsa

czy to mozliwe zeby facet kochal swoja dziewczyne i jednoczesnie ja zdradzal??? gdy na nia patrzy widze czulosc w jego oczach ale jednoczesnie zdradza ja-co tu jest grane??? nic nie rozumie

Gość zgaadzam się hahaha
może kochać tylko nie jedną

Gość do autorki tego topicu
absolutnie NIE może kochać. To się wyklucza. Ktoś kto kocha to nie zdradza (bez względu na to czy jest to jednorazowy skok w bok czy zauroczenie zakochanie w jakiejś innej kobiecie). Nie bądź naiwna i nie słuchaj tych głupich bab które dają się wykorzystywać i faceci bawią się nimi i nie szanują ich.

Facet,który zdradza, kocha tylko i wyłącznie siebie.Reszta to ściema i dorabianie filozofii do świństw.

Gość Viera Viera
moze i kocha na swoj pokrzywiony sposob....ale ja osobiscie dziekuje za taka milosc :) kochac moze ale na pewno nie szanuje

Gość fekri hmmmm
nie kocha bo jak raz do zaswedzi to bedzie swedziec non stop

Viera od kiedy ludzie kochają się bez szacunku? Przy układzie każdy z każdym,a czasami z nami,na pewno mówimy o kochaniu jako takim ,czy o miłości? Jakie kochanie ma na myśli założycielka topiku? Może takie:faceci mogą kochać kobiety,bo wszystkie kobiety jego są?

Gość brak Ci chłopa
Zdecydowanie może kochać kochankę lub kochać się z kochanką :D

Zdecydowanie może kochać kobiety i być kochanym przez kobiety. Kochankę się kocha? wiem,że używa i uprawia z nią seks,ale żeby od razu kochać?

Gość Sozinha
Niestety moze;(wiem,że to pewnie Cię teraz zaboli,ale zdecydowałam się na szczerą wypowiedz...Może może bo w oczach mężczyzn milość i seks nie idą zawsze w parze...zdradził bo miał potrzebe,bo mu sie chciało kogoś puknąć...ale to nie znaczy ze Ciebie nie kocha...Ona byla tylko na jedną noc,,,przespał się,zapomniał,wrócił do kogoś kogo kocha.To możliwe choc takie okrutne.

kazdy facet ktory zdradza,to jak sie potem tlumaczy,to mowi: ale przeciez ja tylko ciebie kocha,tamto to byl blad,nie wiem jak to sie stalo blablablablablablabla