Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schroniska

Możesz pomóc? Schroniska.

Polecane posty

Tu sama znieczulica siedzi, nie licz na nic!

Znieczulica to malo powiedziane. Sa tu ludzie ktorzy potrafia zwyzywac za to ze ktos usiluje pomoc zwierzetom. Jednak nie wszyscy sa tacy! Ja wplace chociaz 20 zl - na wiecej mnie za bardzo nie stac ale mam nadzieje ze pomoge nawet ta drobna wplata:) I jeszcze jedna rada - zaloz ten topic na forum \"zycie dojrzale\" kafeteri, sa tam z reguly mniej zjadliwi ludzie. I dziekuje za to ze chcesz pomoc.

Prosze jeszcze o dokladne dane do przelewu (nazwa odbiorcy, miejscowosc (konieczne u mnie na poczcie) , tytul wplaty)

Gość schroniska
Pełne dane: Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt w Sopocie ul. 1 Maja 32 81-828 Sopot w tytule prosze wpisac: pomoc Bank PKO BP S.A. 80 1020 1853 0000 9102 0010 1485 Widze, ze sa tu jednak osoby, ktore chca pomoc! Dzieki za takich ludzi, dobro powraca! To najwazniejsze. Zapoznamy sie rowniez ze stronami w Twojej stopce i w miare mozliwosci postaramy sie pomoc. Pozdrawiam!

Pomoge jak moge. Nie rozumiem tylko jak zyski z reklam sa przekazywane? Jak klikne w reklame to zarabia czy cos??!! Wplace chcoiaz pare zlotych! Pozdro!

Gość no ta strona
z tego co widzialam jest w google adsense, czyli jak klikniesz w reklamie to wlasciciel strony dostaje pare dolcow, ot cala filozofia. nie mozna jednak naklaniac do klikania, wiec nie wiem czy nie jest zlamany regulamin!