Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffddddddddddddddddd

moj przyszły maż

Polecane posty

jest ginekologiem:( zabrania mi sie goli i używac tamponów. Prosze doradzcie jak go przekonac ze to jest wygoda

Gość kijowo
a kim jestes z zawodu? jak dietetyczka, to nie pozwalaj mu pic piwa, jesc chipsow i pic coli :-D

ja jeszcze studiuje (prawo) moj przyszły mąz nie jada takich rzeczy bo sa nie zdrowe

Gość ja tam wszystki hasla i piny
musze Cie zmartwic.. on nie jest ginekologiem:( zaden gin nie opowiada AZ TAKICH glupot, bo inne glupoty to gadaja:o

Gość kijowo
no to jak prawo to go opierniczaj za kazde wykroczenie - za rozmowe przez komorke podczzas jazdy, za jazde po jednym piwku, na niesprzatanie kupy po psie etc.

Gość qwertyk
a co on ma do tamponow i golenia woskow?

Gość ja tam wszystki hasla i piny
no i zeby nie sciagal muzy czy filmow z netu:P:D

powiedział ze mam podcinać włoski tylko a jesli chodzi o tampony to miała wypalana nadżerkę ostatnio i zabronił mi uzywać tamponów bo znoeu sie nawroci:(

Gość ytyyttyttyytytyt
🌻 ❤️ 😘

Gość wiosenny powiew
no wiesz ja nie wiem jak się sprawa ma co do nadżerki i tamponów ? ale może on zwyczajnie nie lubi wygolonych kobiet

Gość qwertyk
heh... to ciezki zywot masz... moze nie lubi lysych? to jak mialas niedawni wypalana nadzerke, to moze odsapnij na chilke od tamonow? wiem jaki to bol, nie nawidze podpasek, jak jestem zmuszon zeby zalozyc to czuje sie jak kaczka z pampersem :o

Gość qwertyk
tez sie zastanawiam do tych tamponow i nadzerki ale moze on wie lepiej... wiec moze odpocznij na jakis czas od tego....

ja w ogole uwazam ze on ma dziwne podejscie do zycia dla niego tabletki antykoncepcyjne to juz kompletnie zlo... powiedziałam mu ze tabletek to juz mi nie zabroni

Gość
twoje cialo twoja decyzja kurde nawet najbardziej doswiadczony gin nie zrozumie co czuje kobieta podczas okresu, ja mojemu facetowi musialam wytlumaczyc dosc obrazowo- ze okres to tak jakby popuszczal albo mial sraczke przez 5 dni i w zaden sposob nie mogl tego powstrzymac, tamponow uzywam bo nie chce czuc ze mi sie cos wydostaje ze srodka i splywa, a zreszta noszenie podpaski to jak pielucha- strasznie niewygodne i niehigieniczne. a wloski przed okresem uzuwam, bo inaczej sie sklejeja- fuj i boli inne niebezpieczenstwo-0 jak on sie naoglada w pracy i namaca to moze mimowolnie stracic zainteresowanie toba w tym aspekcie :/

Gość wiosenny powiew
fffddddddddddddddddd.....coś mi się wierzyć nie chce że zabrania Ci używania tabletek ????...ginekolog i zabrania ale nie wiem zawód swoje a przekonania swoje ....często ludzie uprawiają bardzo dobrze swój zawód ale sami nie stosują sie do rad dawanych innym a jaki ma argument co do tabletek ?

Gość Ależ Twój przyszły mąż ma
absolutna rację- włosy łonowe zabezpieczają przed infekcjami, a tampony przez blokowanie dostępu powietrza sprzyjają rozowojowi infekcji i generalnie z higieną dróg rodnych wiele wspólnego nie mają. to podstawowa wiedza i szkoda, że część z nas nie ma o tym bladego pojęcia :O Inna sprawa, że mąż może Ci co najwyżej doradzać lub odradzać, natomiast zakazy? :O

nie ma konkretnych argumentów twierdzi ze hormony to hormony... Moja siostra jest w ciąży i kiedy rozmawiamy o "dzidziusiu" za kazdym razem poprawia na "płód". Nie mowie bo jest wspaniałym facetem ale te jego zboczenia zawodowe mnie juz wkurzaja

Gość fuyguk
co do tego to Twoj nazeczony ma racje w 100 % jesli chcesz byc zdrowa i miec ladna za przeproszeniem pipke to go posluchaj. Zrezygnuj z tamponow( nie chce nikogo strszyc, ale przez nie nastapilao juz pare zgonow) no i wloski, sa jednak potrzebne, moze gol sobie je wyzej tam gdzie nie obtacza zadnej dziurki , a tam nizej podcinaj ;/ wymysl jakis ladny ksztalt:p Dodam, ze noszenie stringow tez nie ejst zbythigieniczne ... - dobrze , ze tego ejscez Ci nei zabronil:P No i tabletki tu tez ma racje ;/ niestety wwoluja skutki uboczne ... nie sa wcale dobre dla ogranizmu , jedyne tylko to, ze puki sie je bierze to jest mneijsze ryzyko ciazy ;/ , ale p pewnym czasie organizm starsznie sie przyzywtyczaja do lekow, wiec gdy je odlozysz to zwiekszysz mozlizwosc uzyskania malucha ...

Gość
tss (wstrząs toksyczny) jest możliwy również przy podpaskach, tylko o tym sie nie mówi, zresztą kobiety od dawna używały tamponów w formie waty, szmatek czy nawet trawy wkładanej w miejsce wiadome to raz 2 włosy łonowe nie zawsze chronią przed chorobami- ja osobiście mam grzybice zawsze jak skorzystam z publicznego kibla niezaleanie od obecnosci wloskow, natomiast jak siusiam w domku to nawet jak ogolona jestem nic sie nie dzieje, kwestia higieny, zreszta tam sie osadzaja te wszystkie bakterie i to sie inkubuje w bieliznie potem, fuj

Gość
hihi z tymi tabletkami to super bo chce miec blizniaki wynika to z faktu ze przy normalnym jajeczkowaniu pecherzyk uwalnia sie raz z jednego jakjika raz z 2 jak odstawisz tabsy organizm glupieje i na wszelki wypadek wypuszcza z obu zwykle :)

no ale prrzesadza ze na dziecko mowi płód...:/