Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...help

jaki telefon lepszy z GPS czy z dotykowym wyświetlaczem??

Polecane posty

Gość ...help

19 czerwca mam dostać komórke a co lepsze mam se sama wybrać lecz nie ma być to komórkac za 1000 zl bo moich rodziców nie stać chcą mi wziaść na jakąś umowe do 50 zł miesięcznie za abonament albo mix i teraz jest problem nie ma nigdzie w ofertach komórek z GPS i dotykowym wyświetlaczem więc musz wybrać jedno z tych bajerów i pomóżcie co wybrać;)

Gość szoke szoke
wszystko byleby nie dotykowy wyświetlacz. takiej chujni to ja nigdy nie widziałam :o

Zastanów się do czego ci jest potrzebny GPS? jeździsz dużo autem itp jesłi nie to niepotrzebny ci GPS

Gość ...help
ja nie jeżdże ...ale mój dziadek tak a ja z nim....ale tak myśle że jednak dotykowy wyświetlacz bo to jest lepszy bajer a czemu zdaniem niektórych jest to do dupy możecie mi to wytłumaczyć bo ja nei jestem dobra w te klocki..

GPS to nie bajer, tylko dość przydatna funkcja, jeśli się jeździ samochodem. a dotykowy wyświetlacz to typowy bajer, który do niczego nie służy, bo tak samo można korzystać z telefonu za pomocą przycisków. ja bym wolała GPS, ale jesli zależy Ci na bezsensownych bajerach, to weź ten dotykowy wyświetlacz, tylko słyszałam, że to dziadostwo lubi się często psuć. 🖐️

Gość mam dotykowy od niecałego
miesiąca i juz mam dość . nie polecam

Gość ...help
aha to dzienki a ja sie tak bardzo napaliłam na lg ku 990 szkoda ale jak tam myślicie...