Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnvcncvnvn

Zachowanie koleżanki

Polecane posty

Gość nnvcncvnvn

Załóżmy, że poszedł Ci źle egzamin. Koleżanka pyta, jaki miałaś temat. Mówisz, jaki i że był trudny/nieciekawy/skomplikowany. Ona na to "no to całkiem spoko, wcale nie zły" Ta sytuacja powtarza się często. O co jej chodzi?

Gość
jest wiekszym kujonem i tyle albo chce sobie twoim kosztem ambicje podbudowac

Gość nnvcncvnvn
Po każdym egzaminie (mówię teraz o maturach, ale po klasówkach było to smao) - "och, poszło mi beznadziejnie, nie zdam" a potem dostaje 70% czy 80%. Ciągle mówi, że się nie uczy itd.

Gość yooo
próbuje udowodnić,że jest zajebista i najmądrzejsza

ta Twoja koleżanka to chyba wszystkie rozumy pozjadała...wiem o czym piszesz, bo sama mam w swoim otoczeniu takie osoby, niby nic nie wiedzą, niby nic się nie uczyły a później przy wynikach całkiem inaczej, cud:D.

Chce Ci pokazać, że jest mądrzejsza od Ciebie. Musi mieć sporo kompleksów i nie wierzy we własne umiejętności. Jak powie, że egzamin, który pisałaś był prosty, spytaj jak ona by to napisała. Niech się pochwali.

Gość htn
ja tez zawsze mowie ze nci nie umiem i jakos idzie, nie mowie tego bo jestem najmoadrzejsza czy cos :o

Gość nnvcncvnvn
Bo aj np się nie uczęi o tym nie gadam (wiem, ze to nie powód do dumy ale tak jest). A ona non stop "nic się nie uczyłąm", "nie uczę się" i potem wychodzi na to, że ona taka inteligentna... :)

Gość nnvcncvnvn
Po egzaminie wiedziałam, że źle mi poszło, ale nie tak, żebym nie zdała (bo dośc łatwo jest dostać te 6 pkt). A ona, że nie zda, olaboga, co to będzie, jak sie pokaże w domu... :O

Gość
też mam taką- mówi że nie miała czasu się uczyć biadoli jak to ona nienauczona a potem 5 dostaje i recytować umie stronami materiał i jeszcze te teksty "przecież to proste było" normalnie coś nie tak z głową

Gość
wiecie to jest taki trik psychologiczny jak mowi ze nie zda i nie zda to nie ma poczucia winy jak mowi ze nie zda i zda w dodatku dobrze to cala w skowronkach