Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chaney

fajne gacie?

Polecane posty

Gość wyprostuj najpierw zęby
i zlikwiduj wory pod oczami ,a do ciebie pasuja ,bedziesz wygladac jak panienka z lat 80 z nrd

Gość lihkljhnkj123
Nie, masz rację chaney - to zupełnie normalne, wśród naszego nieoświaconego i debilnego społeczeństwa - chamstwo, za chamstwo. Widzę, że nie odstajesz, choć wydawałeś się być bardziej "otwartą" osobą. Ja Ciebie nie krytykuję, wiem, że są tu osoby, dla których nawet jak pomarańczki są bezczelne, to albo nie zwracają uwagi, albo odpowiadają coś na poziomie, nie zniżając się do poziomu pomarańczy. O Tobie miałam podobne zdanie, ale się pomyliłam - ot i tyle. Po prostu dobrze wiedziec:)

Gość nie nie nie i jeszcze raz nie

ja pierdole i gadaj tu z takimi tepymi strzałami. zazdrosc przemawia przez was i na sile szukacie jakis defektow.dawajcie tu wasze fotki.tez sie posmiejemy

Gość lihkljhnkj123
no właśnie...osoba o nicku "ciążóweczka" powiedziała tylko, ze nie wyglądasz na modelkę. Wyraziła swoją opinię i to w ladny sposob, a ze niepochlebna - cóż, takie życie. Ale nazwac ja ciezarowa i stwierdzić, że ma masować rozstępy..hmm

Gość lihkljhnkj123
kruleffna - ja nie jestem zazdrosna, uważam, ze chaney jest ładną kobietą, poza tym również nie mam koplexow na punkcie swojego wyglądu..skomentowalam jedynie zachowanie...

Gość Te spodnie to taki DG jak z
Och, jak ja uwielbiam taką argumentację :D Jak nie czuję potrzeby upubliczniania sowjego oblicza to już jestem 'tepą strzała' i na pewno zazdrość przeze mnie przemawia :D A może by tak raz wysilić szare komróki i użyć czegos bardziej pomysłowego? :D

Gość bo to kruleffna z drewna
prosta jak cep

nie,po prostu wkurza mnie wieczna krytyka na tym forum,czepiacie sie o byle co.

Gość Te spodnie to taki DG jak z
Ależ chaney jest bardzo ładną kobietą tylko niepotrzebnie osłabia siłe swojej urody kilkoma rzeczami, ale one właśnie powodują, że nie wygląda na modelkę

Gość nie nie nie i jeszcze raz nie
ludzie, kiedy wy dorosniecie.... kazdy powiedzial co mysli i koniec tematu... a nie jak przekupki na rynku....