Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy_pawelek_40

Czy kobieta powinna zerwać takie znajomość ?

Polecane posty

czy kobieta, która wstępuje w związek małżeński powinna po ślubie zerwać wszlkie znajomość z wszelkimi męzczyznami - singlami z poza rodziny po to, aby nie wzbudzać zazdrości męża ? Przy czym mówiąc o znajomości mam na myśli zapraszania tego singla np. na swoje imieniny do domu (w obecnosci męża i znajomych) ? Mam pytanie ważniejsze czy męzczyzna bez pary powinien odmówić przyjęcia zaproszenie na takie imieniny po to, aby nie wzbudzać zazdrości męża ? -------------- Ja jestem właśnie w sytuacji takiego singla

Gość vicii
Pojebało tu chyba kogoś ostro.

mam jeszcze jedno pytanie czy mogę zrobić siusiu przed złożeniem życzeń, czy raczej po..?

Gość andrzejek 277lat
mysle,ze taka kobieta powinna sie parzyc z wszystkimi naokolo dla zachowania nieskazitelnej reputacji

no i czy jak oddaję stolca, to moja kobieta musi przy tym być ? z góry dziękuję za odpowiedzi.

oczywiście ten pierwszy wpis to był podszyw! nie wiem w jaki sposób ktoś założył topik w moim imieniu zanim sam się zdecydowałem na ten ważny w moim życiu krok proszę o odpowiedzi na 2 powyższe pytania

Gość andrzejek 277lat
powinna przy tobie byc i cie wspierac w trudnych chwilach zatwardzenia motywowac okrzykami aaaaaaa z przerwami

Już się nikt nie podszyje! Mam jeszcze jedno pytanie. Czy mogę zaspokajać się manualnie w obecności mojego psa Wiktora? Przy czym zaznaczam, ze nic nas nie łączy.

Gość evaaaaaa
tak lepiej obciagac se manualnie niz zeby jakies kaczki ssaly ci pale i nadstawialy kakao

Gość możesz pod warunkiem
że pies był szczepiony.