Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexxxi

escapelle

Polecane posty

Gość alexxxi

Witam. Zażyłam escapelle 14maja br. nie bylo żadnych niepożądanych efektów. Wczoraj pojawiło się plamienie, jednak jak było napisane w ulotce plamienie może się pojawić jednak dzisiaj pojawiło się już krwawienie jakie występuję przy okresie. Okres powinnam dostać dopiero za tydzień 25maja. Brałam tabletki Yasminelle ponad pół roku, jednak w tym miesiącu ze względów zdrowotnych musiałam je odstawić jednak znów chciałam je brać i powinnam zacząć brac je w 1 dniu okresu i teraz nie wiem co się dzieje. Czy pod wplywem escapelle okres az tak sie rozregulował że przyszedl za wczesnie o tydzień czy poprostu jest to zywkle krawienie i dostane okres 25maja? Bardzo prosze o szybki kontakt. miala ktoraś z was podobna sytuacje?

Gość brownxsugar
nie rozumiem tylko dlaczego wzięłaś escapelle skoro zażywałaś Yasminelle???

Gość brownxsugar
w trakcie brania tabletek zażyłaś escapelle???

Gość przecież dziewczyna napisała
ze je odstawiła. Wg mnie powinnaś przeczekać jeden cykl. Escapelle to bomba hormonalna i zanim organizm sie po niej pozbiera to trochę "odpoczynku" mu niezaszkodzi. Gospodarka hormonalna to nie zabawka, że możemy ot tak sobie o tym decydować, jeden niewłaściwy ruch i możemy sporo narozrabiać. Najlepiej też byś skonsultowała to z lekarzem.