Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ralphowa

piękna, młoda, szczupła, umalowana, wyperfumowana, i....

Polecane posty

Gość Ralphowa

poznajesz ją i okazuje się coś strasznego. Smierdzi jej z ust, ma próchnicę. I jak jej to powiedzieć. Zdjeła trzewiczki a tam.nie nie dziura , poprostu smrót z nóg,paznokcie u nóg pomalowane z 3 miesiące temu.... temu i widac odrosty...piety twarde ciemne, wyjmuje ręce zkieszeni by otworzyc torebkę, ze zdziwieniem patrzysz a ona wyjmuje papierosy(niskiej klasy, o ile wogóle mozna nazwac papierosy klasą),na rekach spodziewasz sie tipsów pięknie pomalowanych.a jagże sa i tipsy ale tylko 3 u jednej ręki i 2 u drugiej, o jej jaka szkoda.a pieniązków na nowe niema, bo mama niedała kieszonkowego. A co ma w swojej torebce , która ma naklejony znaczek Chanel zakupiony w badziewiarskim kiosku z d**erelami. Ale Chanel pisze a jakże. Z biodrówek się wylewa wielki tłusty brzuszek z kolczykiem...a moze by tak go wyjąc i umyc pepek? Ojej i w uszku woskowinka.cholera jasna jak jej to powiedzieć, obrzydza mnie.Niby normalna rzecz, zdarza się, ale dlaczego teraz to sie ukazało..........taka piękna, młoda, zgrabna od zewnątrz wypsikana perfumami a w środku gnój. Trzeba poszukac innej. O jej inna, wysoka śliczna blonyna.Patrzę czy nie ma dziur w zębach.nie ma...ale co w srodku okaze sie potem, wacham oddech.no niestety.śmierdzi. Moze ma kulki białe w migdałach? a moze nie myła zebów, a moze dziury ma? cholera.nie dlaczego.niechce takiej. A jak ręce?są tipsy?są ...małe odrościki ale każdy palec ma tipsa.ufffff Nie, no dlaczego.tylko zawodówka? boze co za wstyd, jak moge miec dziewczyne po zawodówce.....co?????na piwo?o zgrozo ona pije piwo?i pewnie pali? no tak niestety pali, i trzyma puszke po piwie. Odpada ide szukac dalej moze jakas królewna się zdarzy o jest.....brunetka, szczupła w dzinsach.nie wazne ze z bazaru, umalowana i pachnie...no tak czuję ze to perfymy mojej babci 'Byc moze".ale Ok rozumie, nie kazdy ma prace........nie co?....pyta mnie czy mam samochód.nosz cholera jasna co za materialistka..........

Gość Gostek z jajcami
ooo Jaga i Twoje cycuszki mniam ! :classic_cool:

Gość
szczupla miala byc to skad ten brzuch? i pachnaca? to skad smrod nog?

Gość 98769
skopiowane z innego topiku :PPPPPP

Gość Gostek z jajcami
ale pewnie warte uwagi i powielania Cycki Jagi są the best bo takie przez wiatr potargane .

Gość afhwfhwhb
hahahaha

Gość chcę mieć auto
nie z czasownikami piszemy ODDZIELNIE, pomijając już całą treść i dziwny zamysł autora...