Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asQ

Dłuuugi okres-- doradzcie !!!

Polecane posty

Witam. Drogie kobiety mam ogromy problem gdyż długość mojego okresu wynosi 14 dni.Byłam z tym problemem u ginekologa i stwierdził, że rozregulowały mi się jajniki i przepisał mi w ciemno tabletki anty- \" tri- regol\". Biorę dopiero 1. paczkę a moje plamienie teraz trwa 16 dzień. Za kilka dni je odstawie żeby zrobić 7-io dniową przerwę, a plamienie nadal jest.;/. W czwartek znowu idę do niego niech mi jakieś badania zrobi a nie w ciemno przepisuje badziewie!! Co robić powiedzcie mi!!

Gość ale jak to artystka
po pierwsze zmienić lekarza a przedtem badanie na poziom podstawowych hormonów i z wynikiem do innego gina. A jeszcze lepiej do ginekologa - endokrynologa

no wlasnie pierwsze co to powinien mi zrobic jakies badania a on nic!! w czartek bede zadała badań

Gość ale jak to artystka
jeśli to przychodnia państwowa, to możesz sobie żądać :) Zaraz ci powie, że pieniedzy nie ma. I na dokładkę pewnie endokrynologiem nie jest i zacznie głupoty gadac. Więc jeśli chcesz sobie szybko pomóc to najpierw na badania hormonów do laboratorium (koszt ok 60 zł i do endokrynologa (w Warszawie 150)

no to ja mu powiem ze każdą cenę zapłacę tylko niech mi wreszcie ktoś pomoże!!!!! bo już 4 miesiące się tak mecze;/. ale dziękuje ci za wskazówki

Gość ale jak to artystka
w jakim wieku jesteś? Bo to wskazywałoby na problemy z estrogenami.

Gość ale jak to artystka
hmm, to naprawdę problem. Działaj jak najszybciej z tymi badaniami, bo takie problemy to raczej w wieku menopauzalnym :)

Gość ale jak to artystka
jeszcze przyszło mi do głowy, żebyś wymogła USG. Bo być może to endometrium czyli przerost błony macicy. USG to pokaże jak to wygląda. Takie "dowcipne" badanie może zrobić ci od zaraz, bo przez powłoki brzuszne to trzeba się przygotować i wypić tuż przed badaniem 2 litry płynów

a może mam faktycznie bardzo szybka menopauze?;D. USG mi robil i nic nie widzial wtedy!!

Skąd ty masz taką wiedzę kobieto? Jesteś cudowna;)

Gość ale jak to artystka
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeetam, na menopauzę jesteś stanowczo za młoda :) Tak czy inaczej badania konieczne, bo nasze gdybanie nic tu nie pomoże. Pewnie jestem "odrobinę" starsza od ciebie i mam różne życiowe doświadczenia. Pozdrawiam i życze pomyślnych wyników

dziękuję ci z całego serca ;). Mam nadzieje ze bedzie dobrze .