NaTaLiA-BaLiA 0 Napisano Maj 19, 2009 Zauważyłam dziś,że wydzielam gęsty, biały śluz. Co to może oznaczać? Okres powinnam dostać tydzień temu, jednak zaznaczę ,że stwierdzono u mnie PCOS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NaTaLiA-BaLiA 0 Napisano Maj 19, 2009 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NaTaLiA-BaLiA 0 Napisano Maj 20, 2009 Czy ktoś wie coś na ten temat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość faranka Napisano Maj 20, 2009 gęsty biały śluz i brak okresu to ciąża - kup test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Maj 20, 2009 test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NaTaLiA-BaLiA 0 Napisano Maj 22, 2009 taki śluz utrzymywał się tylko przez jeden dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PCOSka Napisano Maj 22, 2009 Nieregularne miesiączki często (zawsze) towarzyszą PCOS. Na jakiej podstawie lekarz stwierdził to schorzenie u Ciebie? Mój rekord to 4 miesiące bez @. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NaTaLiA-BaLiA 0 Napisano Maj 23, 2009 wypadały mi włosy, testosteron ponad 6,0 do tego szybki przyrost wagi. Poza tym @ 3 razy w roku to max. Brałam tabletki anty. odstawiłam w kwietniu i myślałam,że mimo to będę miała @ miesiąc po odstawieniu tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach