Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ruusia

CO z sexem w wieku 16 lat?

Polecane posty

witam . Ja mam 16 lat a mój chłopak 21. jestem z nim od miesiąca. Jest bardzo pożądny ma prace, moi rodzice go bardzo lubią .ja czuję że jest to coś wyjątkowego jednak słowo \\\"kocham cię \\\" jeszcze nie padło . Jednak dochodzilo już do pieszczot ( najdalej posunął się do dotykania pośladków ) Myślę że on już chce to zrobić a ja wiem że on juz nie jest prawiczkiem,a ja jestem dziewczicą . Ja sądze ze 16 lat to jest za mało na seks . jednak boje się że on tego nie zrozumie , ponieważ też ma swoje potrzeby ... Pomóżcie !

Gość URSUS C330
A jeb sie, tylko pamietaj o BHP - bezpieczenstwo higiena pierdolenia.

16 lat za malo? daj spokoj XXI wiek mamy:D lec ostro dziewczyno, nie ma co sie ociagac

rób jak radzi ci dzast-minet, nie ma co sie ociagac:d, im szybciej tym lepiej, powodzenia;)

Gość wiesz tu nie chodzi o to ze
masz 16 lat .. ale po miesiacu z nim? i juz?? wez do pol toku chociaz pociagnij

troszeczke się już o tym naczytałam . nie chce żeby to było tak \"rach ciach \" i po sexie . sądzę że sex jest dodatkiem do \"miłości\" a nie po to żeby utrzymać go

Jesteś z nim bardzo mało - poczekaj jeszcze parę miesięcy. Narazie ograniczcie się do pieszczot :P

Gość kotka222
mysle ze 16 lato to w sam raz

No właśnie jest dodatkiem do miłości! I musisz być całkowicie pewna chłopaka, ufać mu, wierzyć że on Cię kocha i że Ty go kochasz. Miesiąc czasu to zbyt mało, żeby to wiedzieć

On już nie jest prawiczkiem . myślę ze on wie ze ja jestem dziewicą ... sądze ze powinien zrozumieć że ja tego jeszcze nie chce zrobic ... bo to za wczesnie :)

wiadomo czasy inne 16 lat no moze i malo,ale bez przesady jestes z nim dopiero miesiac poczekaj z minimu pol roku.jestes mloda nie doswiadczona

on nie powiedział że mnie kocha . ja wiem że on jest wyjątkowy . sądze że dopoki nie powie ze mnei kocha nie zrobie tego . nie chciala bym pierwsza powiedziec "kocham cie " bo wtedy na nim to troszeczke wymusze . tak bylo z moim poprzednim chllopakiem pierwsza powiedzialam kocham i pozniej na nim to wymusiłam . obecnie z moim chlopakiem jestem miesiac ale znamy sie od jakichś 6 miesięcy , a piszemy ze soba 4 :) - po 3 miesiacach wrócił co polski bo byl w niem czech i pozniej zaczelismy ze soba byc :) dlatego sadze ze to ktos wyjatkowy

Gryzie mnie to ponieważ wiem że on to już chce zrobić .

Gość co tu duzo mowic
znam takich co maja po 20 lat on prawiczek ona dziewica rok ze sobą są data slubu jest a sie nie bzykaja bo ona sie boi lol. do odwaznych swiat nalezy ;D ale nie sluchaj ludzi z forum tylko siebie :)

A moze on wlasnie na to liczy, ze sie z nim prespisz? w razie czego powie, ze nic Ci nie obiecywal, ze nawet nie powiedzial, ze Cie kocha i ucieknie... nie zdziwialabym sie:O

Facet chce z tobą pójść do łóżka a jak już mu się znudzi seks z tobą to ciebie zostawi

Ruusia, nie spiesz się. Ja w Twoim wieku też chodziłam z facetami, paru z nich z nich nawet wydawało mi się być tymi wyjątkowymi, jedynymi... Parę razy prawie doszło do czegoś więcej, ale zawsze jednak \"coś\" mnie powstrzymało. I nie żałuję- wręcz przeciwnie, czuję ogromną ulgę, że z żadnym z nich nie straciłam dziewictwa, bo z perspektywy czasu wiem, że mialoby to negatywne konsekwencje a oni nie byli po prostu tego warci. Przyszedł swój czas, pokochałam odpowiedniego faceta i to z nim straciłam dziewictwo. Tak więc nie spiesz się ;)

Levviatan - zgadzam się z tobą:) poczekam kilka miesięcy :) dziękuje !

Dodam, że mój facet, mimo iż ode mnie starszy i doświadczony w "tych" sprawach, długo na mnie czekał i nie nalegał. Chyba właśnie po tym między innymi się poznaje, że facetowi zależy na dziewczynie, a nie na tym, żeby ją bzyknąć.

ale on ma 21 lat ! sex to juz dla niego znajoma rzecz a dla mnei nie ! :((( może gdyby byl prawiczkiem bylo by mi łatwiej ...

Nie wiem czy byłoby łatwiej bo według mnie prawiczek + dziewica a tych sprawach może równać się wielkiej katastrofie :P I sądzę, że jak mu na Tobie zależy to poczeka tych parę miesięcy.

2 lata to se moge czekać jak nie mam chłopaka . poczekam jakies pol roku i jak bede pewna ze mnie kocha itd to dopiero z nim to zrobie

Gość Coś tam cos
Jeśli ciebie kocha poczekam ...zgadzam się z tym ....ja myśle ze ten związek na razie jest nie pewny ...mam kol co ma 15 lat a jej chłopak 16 ...po 1 miesiącu już to zrobili ...a teraz się kłucą....i mogą nie byc ze sobą ..

ktoś już napisał że sex niszczy związek . - niszczy jeżeli zrobi się to za wcześnie :) aa do do twojej kumpeli toO sądze że nie byla na to gotowa i to była burza hormonów dlatego to zrobili ,

Gość Coś tam cos
dokładnie tak mi powiedziała... ze nie mogła się oprzeć...;p