Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ruusia

CO z sexem w wieku 16 lat?

Polecane posty

Gość Robi84
Ja jestem z moja panienka 3,5 roku, i jeszcz żeśmy tego nie robili, bo ona sie boji ciaży.

oJojoj ... takiego błedu to ja nei zrobie ... sex to musi być dopełnienie miłości a nie "sex z byle kim byle gdzie ii byle jak " pierwszy raz musi byc wyjątkowy !

no to musisz ją bardzo kochac skoro jeszcze tego nie zrobiliscie ... ile macie lat?

moja koleżanka zaszła w ciążę w wieku 15 lat .. i jej współczuje ... byla rok ze swoim chłopakiem o rok starszym

Gość Robi84
ja mam 25 a ona 23, za 4 mieśiące bierzemy ślub.

Gość Robi84
ale ja już o 0,5 roku tego chce:(

Gość Robi84
Przepraszam od 1,5 roku.

Gość Robi84
no tak

Gość Robi84
Ale mam jej za złe że musze tyle czekac:(

kochasz to poczekasz:P nieduzo ci zostało ! :) powodzenia !

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Twój wiek akurat nie jest tu największą przeszkodą. Piszesz, że on CHYBA wie, że jesteś dziewicą. To Ty chcesz się z nim kochać, a on tego nie wie? Gdzie tu jakieś poznanie się? A w ogóle to Ty się nad tym zastanowiłaś? Wiesz rozumiem, że pewnie coś czujesz do niego, jednak miesiąc to w moim odczuciu ZA MAŁO. Szczególnie w Twoim wieku. Chcesz oddać to co masz tak cenne facetowi, którego nie znasz? Zastanów się i przemyśl. Poczekaj chociaż z z3 miesiące jeszcze.. Słowo kocham nie padło- a Ty w ogóle o tym myślisz... może to ja jestem staroświecka, bo teraz chodzi się do łóżka z kim popadnie, ale ludzie - trzymajcie mnie.

przecież mówię że nie jestem na to zabardzo gotowa i nei chce tego zrobic , pisze bo chcę się dowiedziec co inni o tym myślą .

Moim zdaniem - nie rób. To nie tak ma wyglądać. Ja nie jestem święta, bo kochałam się z chłopakiem po 4 miesiącach w wieku 17 lat, jednak byłam go pewna w 100% i nie pomyliłam się. Spotykaliśmy się codziennie i naprawdę dużo o nim już wiedziałam. Było wspaniale - nie nalegał, i również był i jest starszy - 6 lat. On musi Ci okazać miłość.. nie pozwalaj mu nawet na taki dotyk, jeśli nawet nie wiesz, czy Cię kocha.. to nie tak ma wyglądać. Nie chcę zapeszać, ale uwierz mi. Jeśli to ma być Twój ukochany chłopak, a Ty ukochana dziewczyna.. to związek rozpoczyna się zupełnie inaczej. Ale może się mylę- nie znam Cię ani jego.

ale może tak to się zaczeło bo on jest odemnei starszy ... ?

U mnie też był starszy. To nie zależy od wieku- ale od osoby. A to, że ma stałą pracę, nie znaczy, że jest porządnym człowiekiem. ;-) daj sobie czas na poznanie go :)

mój brat zna go od 3 lat ... więc to że jest pożądny to ja dobrze wiem ale nie o to tutaj chodzi . chodzi tutaj o mnie . nie chciala bym zepsoc tego zwiazku sexem ... bo tak sie zdarza ze sie to pozniej kolesiowi nudzi . dlatego poczekam kilka miesiecy . dziękuje za dobrą rade :)

Trzymaj się tego, co Ty chcesz. Nie pozwalaj robić czegoś wbrew Tobie NIGDY. Jeśli zobaczysz, że on to akceptuje, to wtedy zobaczysz jakie są jego intencje :-) Miałam kiedyś chłopaka w Twoim wieku, 3lata starszy. Spotykaliśmy się przez 3tygodnie i raz zaprosił mnie do siebie. I wiesz co wymyślił?? Otworzył mi drzwi w krótkich spodenkach-bez majtek!! Oczywiście na początku tego nie wiedziałam, później "poczułam" jak zaczął się do mnie dobierać. Zadzwonił domofon-jego rodzice wracali. On ZDJĄŁ przy mnie spodenki, założył majtki i te spodenki i otworzył drzwi rodzicom. A jak leżeliśmy wcześniej, wspomniał coś o gumkach. Dla mnie to było nienormalne i poznałam jego intencje. Jak przyszli zadzwonił do kumpla, a mnie olał, tzn odprowadził na przystanek ;-) Od tamtego czasu minął tydzień, jak już nie byliśmy razem. A i powiedział - jesteś super dziewczyną, ale za porządną.. Heh i to tyle z tej historii. A ja się śmieję z kretyna do dziś :-) Po prostu nigdy wcześniej nie pomyślałabym, że faceci potrafią tak ukrywać to, że chcą się tylko przespać. Był naprawdę wcześniej "miły, kochany" i pragnął wzbudzić we mnie zaufanie ;-)