Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matura prawie za mną

Maturzyści, szukacie już pracy?

Polecane posty

Gość matura prawie za mną

Hej:) To najdłuższe wakacje w naszym życiu, szkoda siedziec w domu, więc szukam jakiegoś zajęcia. A Wy szukacie pracy na ten okres?

Gość nie dadzą mi pracy
ja chcę coś w galerii ale nie wiem jak znaleźć... podejść do sklepu i zapytać? czy może w internecie? z góry mcdonadld i kfc odpada. chciałabym do sklepu z ciuchami

Gość mjvb
pff ciezka bedzie ze zdobyciem pracy!! Wszyscy maturzysci sie rzuca!!

ja bym chciała w sextelefonie:D, ale nie wiem gdzie sie pytac o taka prace:(

Jestem już po maturze, ale dorabiałam w czymś podobnym do sextelefonu - chodziło o odpisywanie na erotyczne smsy. Głupia praca, w gazecie było ogłoszenie - nazwali to \"obsługa serwisów multimedialnych\". Z tego co wiem, to wciąż przyjmują nowych ludzi.

a tak do tematu - juz w zeszlym roku pracowalam w telemarketingu wlasnie i teraz tam wroce na miesiac, a potem czegos poszukam

Fajnie? A masz do nich numer? smsy tez bym mogła pisac:D, ale moge mieszkac w innym miescie?, czy musze to załatwic u siebie? i jak to wygladało? dawali ci telfon czy jak? bo chyba ze swoich pieniedzy nie odpisywalas? i ile tam zarobilas

Huhu, tamacik dla mnie:D No ja to jak myślę, przez co przeszłam w czasie matur, to wierzę że należy mi się solidny wypoczynek:) Ale no wiecie, w sumie jakaś pracka fajna sprawa. Najchętniej taka w domu typu: sprzedaż na allegro na wielką skalę:P albo jakieś właśnie sex telefony:D sex smsy:d Ale najbardziej to w jakimś sklepie z ciuchami albo z kosmetykami mogłabym pracowac. Albo z dziecmi malutkimi:)