Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proporcjonalna

zdeterminowanie totalne

Polecane posty

Gość proporcjonalna

Proszę o interpretację zachowania. Miałam imieniny, maż nawet sie nie wysilił na kwiatka, no owszem życzenia złozył. Wieczorkiem zachciało mu się sexu, powiedzałam ,że nie stac go nawet na kwiatek to ja nie będę się też do niczego zmuszac. Myślałam, że naprawi ten błąd, przeprosi, nie on po prostu chodzi obrażony i nie odzywa się od trzech dni. Wiem, że mi odpiszecie, że ma mnie w dupsku i tyle, to to ja już sama wiem. Ale czy on ma z głową, że to on sie jeszcze obraża?panowie i panie coś tu jest nie tak.

Bardzo źle Cię potraktował. Jak będą jego urodziny to też go olej. Ciekawe jak się poczuje

Gość proporcjonalna
No, wiem ,że źle ale on chyba tego nie wie i o to chodzi. najchetniej to przeszłabym do porządku dziennego , bo i tak chyba do niego nic nie czuje, ale wtedy on odbierze to jako, że ja bylam winna, poczuje sie usatysfakcjonowany i wróci do sypialni... , no tego to chyba nie zniosę. Mogę żyć z gnojem, ale sypiać?

Czemu z nim jesteś skoro go nie kochasz? To bez sensu a im dalej tym gorzej

Gość proporcjonalna
Bo to mój maż, z maż to rzecz święta, szkoda , że rzecz...

To jak z nim i tak nie chcesz i nie zamierzasz sypiać to nie lepiej odejść i mieszkać sama Niż się męczyć?

Gość proporcjonalna
łatwo sie mowi, trudno wdrożyć, a dzieci na nich sie nie dąsa..

Gość proporcjonalna
Czy ktos moze jednak spróbuje zinterpretować to zachowanie?Bo może ja sie nie znam na meskich reakcjach...