Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carolsss

Pytanie do dziewczyn proszę o poważną odp.

Polecane posty

Gość Carlosss
A dajcie wy już mi śwęty spokój bo i tak nie rozumiecie o co chodzi choćbym jeszcze i 10 razy napisał wy dalej to samo. Najlepiej jednak liczyć tylko na siebie bo inni i to tak ci właśnie pomogą jak tu:/

Gość Carlosss
Czyli przez pół roku przed tym stosunkiem nie robiłaś z chłopakiem nic leżeliście obok siebie i nic tak? Czego ty nie możesz pojąć?? Że minetę można zrobić dziewczynie wcześniej a niżeli się z nią współżyje?? Co w tym nie do pojęcia, że oral może być przed współżyciem. On chce ze mna być to ja nie jestem pewien dlatego chce piszczot.

Gość param param
nie rozumiecie nie rozumiecie wątpliwości cie naszły że jej błone przebiłeś i panikujesz, szukasz potwierdzenia ze nic się nie stało?? potakiwań?? ach ach jaki szlachetny z ciebie mezczyzna a kto cie tu trzyma, chcesz spokoju smyraj stąd klocku

autor to debil. tyle w kwestii komentarza i ewentualnej odpowiedzi na pytanie.

Gość Carlosss
A czy może podać szanowna pani dlaczego uważa mnie za debila??

Gość ale oral to tez wspolzycie
i nie, nie robilam tego przed stosunkiem, jak mysle i pare innych dziewczyn... Zanim dojdzie do zblizenia (czy to stosunek waginalny, czy oralny) jest wiele innych mozliwosci...No ale to juz trzeba miec inwencje tworcza i fantazje, czego jak widac autorowi brakuje, skoro jego propozycja to "palce do pochwy" i tylko sie zastanawia czy jej peknie, czy nie :O

Gość no coz jestes na pewno
debilem...niestety dla Ciebie i dla laski ktora facet juz paluchami smyral, wiec zadna z niej dziewica poza tym jak juz mowilam, ja np stracilam blone dziewicza dopiero za ktoryms razem.. za pierwszym mega bolalo i nie stracilam jej ale nieprzerwanie blony dziewiczej nie oznacza, nieutraty dziewictwa, wiec medyczny punkt widzenia rowniez rozstrzyga taka sprawe sama blona o niczym nie swiadczy a poza tym bardzo mechaniczne i podle podejscie, niewazna milosc, a nawet jesli jej nie ma, to pozadanie , sympatia chwila uniesienia, ale wazne czy blona peknie czy nie..uroczo I COS cI POWIEM LASKA KTORA NAPRAWDE JEST DZIEWICA NIE ZGODZI sie na jpierw na palucha... kazda dziewica chce aby jej pierwszy raz byl wyjatkowy i takie sa fakty... jesli ona daje sobie daje wsadzac paluchy i to samo robila wczesniej zadna z niej dziewica no przykro mi ale rozumiem, ze facetow to bierze i kolesie slinia sie wierzac...

Gość ale oral to tez wspolzycie
no coz jestes na pewno---> Napisalas: "LASKA KTORA NAPRAWDE JEST DZIEWICA NIE ZGODZI sie na jpierw na palucha" Jestem wlasnie tego samego zdania. Chociaz po tych wypaczonych teoriach autora zaczelam w to watpic... Znaczy pomyslalm sobie, ze moze naprawde jestem z innej bajki, ze moje zycie seksualne zaczelam nie od tego co trzeba (wg autora oczywiscie)...

Gość kula111
Carloss boi się ciąży ot i to cała tajemnica.

Gość nie wkładaj paluszków
Jeśli nie jesteś pewien, czy chcesz z tą dziewczyną być, to się powstrzymaj od "akcji paluszkowych" Są inne sposoby sprawiania sobie drobnych przyjemności, kwiatek, przytulenie, trzymanie za rękę, buziak... Rzeczy "na granicy" pozostają we wspomnieniach, psychice... Dziewczyna moralnie, psychicznie nie jest już dziewicą... No, a z medycznego punktu widzenia może jeszcze nią być.

Gość misiaPysia3008
chcesz ja rozdziewiczyc palcem?? a co ona bedzie potem dzieciom opowidaac?? haha

Gość gość
są rużne błony może być bliżej albo dalej ale ogółem to nie powinna stracić dziewictwa od palcówy bo palce są krutsze od członka a błona jest rozciągliwa i tyle na ten temat

Gość gość
Ja też jestem dziewicą i mój chłopak liże mnie językiem. To przyjemnie i doprowadza mnie do orgazmu. Może tak spróbuj.

Gość gościówa92
Pytanie do wszystkich dziewic i prawików i innych zainteresowanych: Dlaczego tak uparcie dążycie do zachowania błony dla tego jedynego? Czy chcecie go potem okłamywać że nigdy ale to nigdy nie uprawiałyście seksu :D? Bo to się mija z celem, robić palcówki, masturbować się, seksić analnie a błonkę zostawić dla tego jedynego? Czy tylko dla mnie to jest chore? :D Świat jest chory, nastolatki/dziestolatki cieszcie się życiem! jak znalazłyście fajnego/dobrego faceta, dlaczego chcecie odpuszczać sobie takie przyjemności? :D nie rozumiem tego :D zaraz mnie zjadą te wszystkie święte larwy :D więc was uprzedzę :D jestem z jednym facetem od 1 gimnazjum, cnotę straciłam, przechodząc do 3 gimnazjum :D młoda byłam, i pamiętam jak nieudolnie to wyglądało w pierwszych miesiącach :D

Gość gość
Podczas stosunku ważne jest pytanie czy chce stracić dziewictwo. Ja takie dostałam. I nie żałuję. I chodź tyłem to tyłem ale chcieliśmy oboje. Pamiętaj że po zrobieniu swójego już nie dziewicy się leje krew. Mi się lała cały dzień i pół nocy bo widocznie była cienka