Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez słów

zły dotyk...

Polecane posty

Gość bez słów

boję się ,że mój ex "molestuje" naszą 3letnią córkę. mała czasem dziwnie się zachowuje, "masuje pupe" i pytana mowi ,ze tata jej tak robi!!!!! ludzie czasem zwracaja na to uwage... co ja mam zrobic?

Gość wibcio_hipcio
Do psychologa ! Tylko do kobiety po faceci psychologowie dzieciecy to pedofile w 75%

Zastanawiasz sie???Kurcze radze udac sie do psychologa dzieciecego,naswietlić sprawę i ograniczyć palantowi zblizanie sie do dziecka.!!!!!!!!! i to już!!!!!!!!!

Gość hej jak nie wiesz co robic
Do psychologa i to teraz!!!!

Gość bez słów
dowiedzialam sie dzis od matki. moja babcia ktora opiekuje sie mala zauwazyla ze dziwnie sie dotyka....zaczela pytac...mala mowi ,z tata tak robi itp . zrobilo mi sie slabo jak matka mi to powiedziala. owszem sama widzialam jak sie "masuje" ...ale .... boje sie ze jak go spotkam to nie wytrzymam i dostanie w pysk. jutro czeka mnie z nim starcie. powiedzialam mu ze odwiedzac mala bedzie od dzis tylko w obecnosci mojej babci. juz ma problem. boje sie ,ze rzuce falszywe oskarzenie ;/

idź do psychologa a póki co ogranicz mu widzenia.Jesli bedzie sie ich domagał niech idzie do sadu,sprawa potrwa a ty idz do lekarza zbadaj mała

w mojej rodzinie byla podobna sytuacja corka kuzynki tez jakos dziwnie bawila sie dezodorantem. psycholog potwierdzila podejrzenia:( K miala wtedy 2 lata

Gość bez słów
gdzie mam sie najpierw udac? odkad sie dowiedzialam chodze jak we mgle...jestem nieobecna.... nie moge uwierzyc... takie rzeczy dzieja sie w TV.... :(

Gość trytytytyty
zdecydowanie wyjaśnij sprawę, zbadaj dziecko itd Ale też nie oskarżaj bez podstaw - bo bycie oskarżonym o pedofilię to koszmar - to moje zdanie

Gość bez słów
nie pozwole jej skrzywdzic . a jego jesli sie potwierdzi chyba zatluke!

Gość trytytytyty
poszukaj w necie psychologa dzięcięcego gdzieś w pobliżu twojego miejsca zamieszkania i natychmiast jedź

Gość bez słów
wlasnie tego sie boje....ze powiem cos i beda przykre konsekwencje

Najpierw ja wykap i popatrz wiesz gdzie..nastepnie jak najszybciej udaj sie do psychologa dzieciecego z corka

mozesz również zbadac córeczkę u lekarza.Sprawdzi czy nie ma otarć,czy naderwanego naskórka.Nie zostawiaj tego tak,poza tym tak małe dziecko raczej by sobie nie wymyśliło takiej zabawy nie sadzicie?

moze sprobuj zabawa cos z niej wyciagnac wez dwie lalki , jedna lalka dla ciebie druga daj jej , ty bedziesz Mala a ona niech bedzie tatusiem , moze tak bardziej dojdziesz co sie dzieje podczas odwiedzin dziecka u ojca

Gość trytytytyty
nie mogę sobie nawet ( I NIE CHCĘ) wyobrazić jak się czujesz dowiadując się czy podejrzewając takie rzeczy Brrrr

zrób coś szybko, znalazły się w twoim poście słowa kluczowe, i program może cię bardzo szybko namierzyć

PO CZYM POZNAĆ, ŻE DZIECKO JEST MOLESTOWANE? Dziecko nie zawsze o tym opowie. Problemy najczęściej zasygnalizuje zachowaniem. To, że dzieje się coś złego, można wywnioskować z jego zabaw czy prostych gestów. Niepokój powinno wzbudzić, gdy dziecko: ● coś ukrywa ● zaczęło mieć kłopoty w nauce lub zaburzenia snu ● wraca do domu ze szkoły bardzo podekscytowane lub bardzo smutne i przygnębione ● poznało kogoś ważnego lub stara się kogoś unikać ● próbuje ci coś powiedzieć, obarczając to jakimiś klauzulami („Jak będę dorosła, to o czymś ci opowiem”) ● dostaje prezenty, pieniądze z niewiadomych źródeł ● zaczęło nagle interesować się swoim ciałem lub ciałem innych osób ● stało się w ostatnim czasie zdecydowanie bardziej wrażliwe na dotyk ● zaczęło nagle więcej mówic o seksie lub bawić się w „seksualne” zabawy (najbardziej niepokojące powinno być to, gdy dziecko zaczyna dotykać mamę, tatę w miejsca intymne albo wkładać im język do ust).

Gość bez słów
rozmawialam z moim obecnym partnerem...jego matka jest psycholożka.... :( zobacze co mi doradzi

Gość bez słów
mala czasemi wykonuje przed snem takie dziwne ruchy....jakby naogladala sie scen lozkowych ...kiedys kazalam jej przestac...zachowywala sie tak jakby nic do niej nie docieralo

Gość bez słów
mala czasem rzuca sie kmus na szyje ...chce calowac... kiedys chciala calowac mnie po plecach gdy lezalam na brzuchu. Boze, zaczynam kojarzyc banalne niegdys dla mnie fakty!

Na razie nie rozmawiaj o tym z matka exa

Gość bez słów
wtedy myslalam ze naogladala sie w serialach...pocalunkow itp ;/ nie mam az tak bliskiego kontaktu z jego rodzina. wlasnie zmarl ojciec eksa i pojutrze ide na pogrzeb....nie wiem jak sie zachowac;/

Gość bez słów
nie umiem opisac jak dziwnie sie czuje

Gość bez słów
prowokacja? puknij sie w glowe ignorancie. ja mam problem a ty nie dorosles widocznie

wiesz ja też mam córkę..BYłam molestowana przez przyjaciela rodziców ,tylko raz... po kilku latach powiedziałam mamie ..nie uwierzyła ..:(