Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaa łysinaaaa1

łysieje !

Polecane posty

Gość aaaaaa łysinaaaa1

cholera od jakiegos czasu wypadaja mi wlosy ale nie pojedynczo kepkami i nie iwem co mam zrobic! czy staosowal ktos z was decros vichy ? czy jest cos co polecacie mega dobrego poza skrzypem polnym i capivitem ? szit robi mi sie lysina jestem za mlodaa! pomocyy!!

Gość aaaaaa łysinaaaa1
jejuuu nikt nie wie?

Gość plusikovva
zainwestuj w kilka preparatów na raz - ja polecam ha-pantoten do łykania, szampon pharmaceris do włosów osłabionych z tendencją do wypadania (taki w pomarańczowym opakowaniu) oraz rób kuracje z olejku rycynowego - świetnie wzmacnia włosy. poza tym zdrowo się odżywiaj, odstaw słodycze i fast foody, jeśli takowe jesz, a jedz dużo warzyw, owoców, pamiętaj o orzechach!

leć do lekarza przede wszystkim, do dobrego dermatologa tu skrzyp i witaminki mogą nie pomóc i zbadaj hormony tarczycy, bo to częsta przyczyna wypadania włosów

Gość natalek
jesli chodzi o czerwony szampon vichy to zaczynam drugie opakowanie..moje włosy przeszły niezly koszmar a ja razem z nimi:/ sama nie wiem co pomogło-czy ten szampon,czy ampułki,moze tabletki inneov,zastrzyki witaminowe w dupsko,loxon? w kazdym razie nie życzę Ci zebys musiala używac tych wszystkich rzeczy...polecem wizyte u dermatologa-zaoszczędzisz czas i kasę.

Gość łysina na głowie
ano dlatego że łysina to bardzo poważny problem wielu facetów i nie tylko. kobiety też łysieją. tylko one mają perułki. u faceta z tym gorzej jest fajny wiersz o łysinie http://www.handsomemen.pl/wlosy,poezja,lysina_poetycko____.html

Gość kotka222
ja tez lysieje, mam 23 lata a wlosy wypadaja mi juz od 2 lat, anpisze ci co stsowalam i z jakim skutkiem vichy dercos szampon i ampulki- nic anic nie pomoglo neril szampon i tonik- pomogl mi w najgorszym okresie, zmnijszyl wypadanie z 300 dziennie do 100 ampulki radical ze skrzypem- zero efektu seboradin tonik- troche pomaga placenta ampulki- zero efektu doustnie: vitpail- byla poprawa marz special- nie pomaga inneov- ciezko powiedziec, zazywam teraz 3 opakowanie ale super efektow nie ma. u mnie przyczyna wypadania wlosow jest czeste farbowanie. a u ciebie? m,oze problemy z hormonami?? brak zelaza?? zrob badania