Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kleosia_1986

ubranka dla dzieci z allegro ...

Polecane posty

Gość Kleosia_1986

Czy mogłybyście polecic mi dobrych sprzedawcow z allegro,którzy mają rzeczy dobre gatunkowo ??

Gość Kleosia_1986
upup

Gość Kleosia_1986
no wlasnie chodzilo mi o male dzieci 56/62.....wiem że sklep minimax rzeczywiscie ma rzeczy dobre gatunkowo i kazda transakcja jest przeprowadzona pomyslnie,ale chcialabym zaczerpnąć waszej opinii.

Gość Kleosia_1986
ponoc te zesklepu minimax tez są polskie,w koncu metki są i ludzie nie skarżą się.....a jaki kupilas kocyk - bawełniany czy polarkowy,a moze jakis inny ??

ja jeszcze jestem na początku zakupów więc kocyka jeszcze nie mam ale pewnie polarowy kupię bo najbardziej miły w dotyku

Gość Kleosia_1986
to ja się pośpieszam bo do polowy czerwca powinnam wszystko miec juz poprane i poprasowane....niestety bardzo ciezko mi cos wybrac,bo wszystkie te rzeczy są przesliczne.Zastanawiam się jeszcze nad jakością tej frotki ze sklepu minimax a konkretnie o ten rozek,bo naprawde ladnie się prezentuje.

a kiedy rodzisz?? ja pod koniec sierpnia ale poniewaz straciłam jedną ciąże to staram sie wszystko na ostatnią chwilę zostawić dla tego moje zakupy są jeszcze bardzo skromne :) fajen ma rzeczy tak na oko ten minimax, pewnie też os u niego kupię :)

Gość Kleosia_1986
na początku lipca..zaluje,że zostawilam te zakupy na ostatnią chwilę,bo teraz coraz ciezej mi się zabrac do wybierania itd.Na szczęście werwy dostalam i tylko latam i sprzątam :P

ponoć ta werwa jest bardzo zaskakująca :) ale uważaj żeby się nie narobić i nie zmęczyć :) ja jestem na etapie budzenia się o 4 lub 5 rano i chyba zgaga mi się zaczyna, dokładnie nie wiem bo nigdy w życiu zgagi nie miałam :)

Gość Kleosia_1986
ja wczoraj zjadlam kilo truskawek i w nocy myslalam ze zajoba dostane.....ciagle tylko latalam do wc. Już wszyscy na mnie wyzywają,że dziecku nie kupuje a kotom..ostatnio zamowilam im swietny drapak do sufitu....kocur miał oczy jak pięć złotych a kotka z przerażenia wskoczyla do budki i zasneła :))

haha ja zjadłam pół arbuza w niedzielę i 5 razy w nocy wstawałam :) dobrze że teraz jest allegro i większość rzeczy można przez net kupić bez wychodzenia z domu :)

Gość Kleosia_1986
no mozna,ale wybor ogromny..chyba za duzy jak dla mnie :D Ceny te na allegro tez są konkurencyjne...u mnie np spiochy kosztują od 20 zł w gore wiec przy wiekszej ilosci ladna kwota wychodzi

Gość waniliaPyszna
a co cie interesuje ja mam duzo ubranek na 62cm dla chlopca, nowki prawie:)

Gość ania79k
Polecam sklep Doroty Batko na Allegro, sama bardzo dużo w nim kupiłam, ubranka dobrej jakości i błyskawiczna wysyłka. Można sie zaopatrzyć niemal we wszystko, wybór ogromny i ceny bardzo przystępne.

Gość Kleosia_1986
wolałabym jednak nowe ubranka....sama zawsze kupowalam dla siebie nowe ubrania,wiec uwazam,że moje dziecko rowniez na to zasluguje.Wiem że dla niektorych to wyrzucanie pieniędzy w bloto,ale taka juz jest moja decyzja.

Gość waniliaPyszna
ja takze kupuje nowe:) kurcze tyle mam fajnych ubranek, niektore raz zalozone a takie sliczne:) chyba je oddam komus:)

Gość Kleosia_1986
no wlasnie,ten sklep batko tez mnie zainteresowal nie tylko ze wzgledu na duzy wybor i roznorodnosc produktow,ale takze z powodu przesylki kurierskiej

Gość ozzi
czesc mam do sprzedania sliczna wyprawke dlachłopca i nie chinska kupowane w kanadzie worona@buziaczek.pl

Gość MamaOli1001
Witam! Sprzedaję na Allegro nowe, śliczne ubranka dla dzieci w bardzo atrakcyjnych cenach. Rozmiary od 0 do 164 cm. Jeśli szukacie czegoś, czego nie ma na aukcji, piszcie, wystawię na życzenie. Podaje link do aukcji i zapraszam! http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11889520

Gość HAPPY_BABY
Witam serdecznie! Prowadzę sklep na ALLEGRO z ubrankami dla maluchów od rozmiarku 56 do 86. W asortymencie WYPRAWKI, KOMPLECIKI dla bobasów Zapraszam do obejrzenia strony http://allegro.pl/show_shop.php?shop_id=11708645

Gość SabinaW9
Ja nie widzę potrzeby kupowania ubranek na allegro jak sa tak dobre sklepy internetowe m.in https://www.ubierajdziecko.pl ceny sa na prawde niskie jak za nowe ubranka w tej jakości i dodatkowo w motywach postaci Disney, które wiadomo uwielbiaja nasze dzieciaki. My odkąd znaleźliśmy ten sklep możeby pozwolić sobie na dużo więcej, a córcia z synkiem sa zawsze bardzo zadowoleni z nowych rzeczy :)

Gość SabinaW9
Ja nie widzę potrzeby kupowania ubranek na allegro jak sa tak dobre sklepy internetowe m.in https://www.ubierajdziecko.pl ceny sa na prawde niskie jak za nowe ubranka w tej jakości i dodatkowo w motywach postaci Disney, które wiadomo uwielbiaja nasze dzieciaki. My odkąd znaleźliśmy ten sklep możeby pozwolić sobie na dużo więcej, a córcia z synkiem sa zawsze bardzo zadowoleni z nowych rzeczy :)