Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pirewonia

brązowa farba = czarne wlosy

Polecane posty

Gość pirewonia

Mam problem zawsze kiedy farbowalam wlosy ma jasmy ,sredni braz ,orzechowy ,-zawsze wychodzi mi prawie czarny! raz trzymalam 40 minut raz te minimum 20 i efekt jest zawsze ten sam odrazu po rafbowaniu mam prawie kruczoczarne wlosy .Farby jakie uzywalam to pallett,wella ton,garnier .Dopiero kiedy kolor sie splukal(chodz byla to farba) tomial ladny kolor .Moj obecny kolor to srednia brąz marzy mi sie jasny brazik ale pewnie nie osiagalny?? asny ceiply brazik -jest jakas farba ktora zrobi mi taki kolor? czy musze najpierw rozjasnic wlosy .dodam ze nie farbowalam juz poltora roku -ze strachu przed tym czarnym kolorem,nie wiem co robic jakiej farby uzywac zeby uzyskac jasny braz a nie kurczo czarny:/.Pomozecie?

Gość czarnowlosa blondynka
Nie uzywaj Palette!!! Ja nawet kiedys kupilam ciemny blond, i wyszedl czarny. Kup sobie profesjonalna farbe w profesjonalnym salonie fryzjerskim (koszt ok 25-40 zl) I masz sliczny kolor, taki jak na zdjeciu i zdrowe lsniace wlosy. A jak koniecznie chcesz uzywac sklepowych farb, to GARNIER, lub LOREAL. NIGDY W ZYICU PALETTE _ mi wlosy po niej wypadaly...