Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydulax

kto tak jak ja niby z nikim nie byl

Polecane posty

Gość brzydulax

i nie wie jak to jest? uciekam clay czas przed zwiazkami, chcialabym z kims byc, ale jak juz ktos sie pojawi, to zawijam kiece i lece jak najdalej. chcialabym sie z tego wyleczyc, bo boje sie, ze zmarnuje sobie cale zycie taka ucieczka i sztywnym podejsciem do tych spraw. pomozcie...

Gość oj przestań jak znajdziesz
tego odpowiedniego to nigdzie nie uciekniesz:) Na razie widać nikogo takiego nie poznałaś

Gość oj przestań jak znajdziesz
i powiem Ci jeszcze coś: NIE MA BRZYDKICH KOBIET, EWENTUALNIE SĄ NIEDOINWESTOWANE:) To tak nawiązując do Twojego nicka:)

Gość ja nigdy nie miałem dziewczyny
a mam już 29 lat.

Gość brzydulax
ale u mnie to chyba nie chodzi o natrafienie na odpowiedniego faceta, choc pewnie tez, ale problem jets glebszy. przed kazdym facetem uciekne, wymyslam mu jakies wady, boje sie w ogole wejsc w zwiazek, jedno spotkanie i od reszty uciekam, zachowuje sie jak jakas walnieta. ciagle mi sie wydaje, ze facet jak mnie blizej pozna to stwierdzi, ze jestem beznadziejna i co on we mnie widzial, nie jestem soba przy nich, w ogole jestem do kitu. aha i z gory zakladam, ze na danego faceta nie zalsuguje, ze jestem gorsza:O przyjaciolki twierdza, ze jestem jebnieta i wybrzydzam, nie rozumieja, ze to tak naprawde nie zalezy ode mnie. ja po prostu sie zmuszam do spotkan, bo chce to zmienic.ale gdy jestem na spotkaniu jets okej, ale i tak mysle, ze chcialabym byc juz wsrod kogos blliskiego, w domu, czy z przyjaciolkami i wteyd czuje sie dobzre:O

Gość uppupuuppuup

Gość JAVDVDGGdg
Ja też nie byłam. Jestem idiotką. Ostatnio bardzo spodobał mi się chłopak, ale od niego uciekam. Co więcej, ja mu chyba też wpadłam w oko. To chyba jakieś kompleksy. :((((((((((((

Gość upupupuppu

Gość brzydulax
hah, ktos mi upowal;) to jakas rozchwiana psych,a choc ogolnie jestem normalna dziewczyna, ale jelsi chodzi o zwiazki to zawalam na calego:D chcialabym tak po prostu spotykac sie z facetami, nawet jelsi nic by z tego nie wyszlo, a ja jakos to trakuje bardzo powaznie i mam wrazenie, ze spotykajac sie z kims komu wpadlam w oko, a ten ktos mi nie, bede go ranic i uciekam od razu, haaaaaaaaaaa