Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawki z bitą śmietaną

problem z mężem!

Polecane posty

witajcie;) mam problem z mężem - a raczej mój mąż ma problem. otóż rano, gdy latam po domu w przezroczystej cienkiej koszulce, widać mi piersi, sutki, czasem też drażnię się z nim, pokazując mu je, głaszcząc nimi jego penisa zanim wstanie z łóżka itd. natychmiast pojawia sie erekcja u niego i narzeka, że "jak on teraz pójdzie do pracy i żebym schowała te seksowne piersi, bo zwariuje i bedzie musial wziac dzien wolny":P czy ktoś ma podobny problem? jak zaradzić? uwielbiam pokazywać mu z rana moje cycuszki (ostatnio urosly i sa taaaakie jedrne):P piszcie jak jest u Was. p.s. to taki temat z przymrużeniem oka, na przekór wszystkim narzekaniom na malzenstwo:P ale historia w nim zawarta jest jak najbardziej prawdziwa:P pozdrawiam

i kto mi powie, że podniecenie i namiętność po latach wygasa?:D

Gość frufru
"uwielbiam pokazywać mu z rana moje cycuszki (ostatnio urosly i sa taaaakie jedrne)" jestes w ciązy :) a sytuacja jest taka wiecej normalna. ostatecznie jak facet nie jest pedałem to widok ukochanego ciałka zawsze go podnieci.

frufru;) nie jestem w ciazy:D

Gość frufru
bez powodu cycki nie rosną ;)

Gość truskawka powiedz
ile lat jesteście już ze sobą?

prawie 6 lat:) a nawet nie tyle urosly mi, co stwardnialy i jedrne sie zrobily;) a moze to od przyjmowania duzej ilosci bialka?:D :P

Gość Marle--na
heheh rozbawilas mnie....i mam jedno pytanie. A macie dzieci? Bo jakos nie bardzo sobie moge wyobrazic latanie z cyckami na wierzchu po domu gdy one sa:)

Gość truskawka powiedz
właśnie, pewnie nie masz jeszcze dzieci. I pewnie nie pracujesz:P Mój po 26 latach tak samo by się zachowywał, ale ja nie mam czasu go z rana kokietować bo do pracy spieszymy się, no chyba, że pobudka była by 2 godz wcześniej;)

a czemu nie mozna chodzic z piersiami na wierzchu przy dzieciach?ja zawsze chodze. oczywiscie nie robiac nic seksownego,ale czesto tez nawet nago.to normalne,na basenie tez mnie corka widzi naga i co. a co do problemu autorki to skoro mu juz tulisz fiutka do piersi to moze tez wez do buzi.5 minut i bedzie mogl isc spokojnie do pracy.

Pracuje, tylko zwykle na pozniejsza godzine. No i polowe pracy moge robic w domu, nie jest zle:) Poza tym sa tez 2 wolne w tygodniu, prawda?:D A dzieci jeszcze nie mamy, fakt:P ale jak pomysle, ze wtedy bede miec jeszcze wieksze i bardziej nabrzmiale, to chyba maz wezmie bezterminowy urlop:D Dopierdalam - my sie znamy z innego tematu;)

a ja mam juz i dziecko ,i pracuje,i z zyjemy razem od ponad 10 lat i nadal seksimy sie rano przed praca czesto. jak sie czlowiek rozleniwi to potem i poped gdzies zanika...o zycie seksualne trzeba dbac tak jak o kondycje fizyczna-cwiczyc jak najczesciej!

agais- w nocy piescilam go oralnie dlugo i skutecznie;) Starczy mu na 2 dni:P

super to stwarza dobry humor na caly dzien

no i taki widzicie mam problem. to samo wieczorem, jak idę sie kąpać- rozbieram sie czasem juz w pokoju, no i zanim dotre do tej wanny, to z pol godziny albo wiecej mija:D echhhh:P