Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIskopatyj

Chcielibyście być nauczycielami? Wg was opłaca się w dzisiejszych czasach być..?

Polecane posty

Gość NIskopatyj

Zostalibyscie nauczycielem gdybyscie mieli okazje pracowac w szkole podstawowej? Chcielibyscie uczyc? Uwazacie ze to dobry zawod jezeli jest sie z wyksztalcenia germanistom?

Gość jatojaijuz
germanistą chyba:/

Gość kalinkaczerwona
ja powiem tak.. 4 lata temu zaczynalam germanistyke, chcialam byc nauczycielka, dzis juz mi sie odechciewa powoli, chociaz perspektywa 2 m-cy wakacji jest kuszaca.. nie wiem, jak mi sie uda skonczyc ten pieprzony kierunek to pojde uczyc w szkole.

Gość NIskopatyj
tak germanista.

Gość aska..
jestes facetem czy kobitka? mlode dziewczyny po studiach maja przechlapane w tym zawodzie moja przyjaciolka jest rowniez germanistka i chce sie wycofac bo dzieci nie traktuja jej do konca powaznie pomimo iz stara sie byc stanowcza i wogole tak jak powinno byc

Gość KamaONA
Ja mam prawo wykonyania tego zawodu...ale po praktykach powiedziałam zdecydowane nie nauczaniu w szkole!!!!!!! Jest takie chińskie przekleństwo..obys uczył cudze dzieci.... ja dziękuję:)

chciałabym - pod warunkiem że miałabym inne głowne źródło utrzymania :)

Gość aska..
moja marta jest zlota dziewczyna, spokojna i sprawiedliwa ale co z tego? dzieciaki zlwaszcza te lenie robia jej teatr na lekcji ona robi co moze ale nie skutkuje:(