Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1974 Ona ona

Stara, a głupia, nie myślę?????????????? Ciąża??????????

Polecane posty

Gość do autorki.....
1974 z nicka to twój rocznik autorko???

Gość 1974 Ona ona
Ano mój rocznik:-)

Gość leszek33
no to ostatnia chwila na dzidziusia, nie chcialabys?

Gość 1974 Ona ona
Nie.

Gość kajtka
tez mam stresa dzisiaj pekla nam gumka, wrawdzie wyjal prawie w pore,ale pare kropel moglo zostac we mnie zaraz wymoczylam sie pod prysznicem mam nadzieje,ze dokladnie i ze plemniki nie byly szybsze ;) to 12 dzien cyklu,wiec juz moze byc niebezpiecznie i jeszcze tylr dni stresu przede mna...

Gość to moze byc
a czy cos sie stanie kajtka jak zajdziesz???Nie ma nic piekniejszego niz ciaza;) Zaluje,ze wczesniej nie zaczelam sie starac,bo teraz mam problem!

Gość kajtka
to moze byc -ja wiem to wszystko,ze ciaza to piekny stan, a macierzynstwo jest cudowne... ale wydaje mi sie,ze w naszej sytuacji moja dwojeczka dzieciaczkow (zaplanowanych) wystarczy ;)

Gość 1974 Ona ona
Jasne, że piekna sprawa, tylko, ze ja chyba już nie chcę, poza tym to nie ten czas. Dzis słabo sie czuję, okres powinnam dostać 26-05, po tym czasie zacznę się martwic:-)

Gość Ivona 37
Ale zaraz stara, ja jestem w ciąży po raz pierwszy, teraz inne są realia, ale nie martw sie, jest prawdopodobieństeo, po tym jak opisałaś, że zaszłaś w ciążę, 50na 50, daj znać jak sprawy potoczą sie dalej.

Gość jesoooo
jak ja nie znosze takiego pieprzenia, e nie ma nic piekniejszego niz ciaza.. jedna mysli tak a druga stwierdzi ze nie ma nigc gorszego niz ciaza i tyle w temacie! ja ciaze wspominam koszmarnie, strasznie i nie wyobrazam sobie przechodzic tego drugi raz, rzygalam cala ciaze, schudlam strasznie, adne kroplowki nie pomagaly, so tego skurcze i krwawienia od 4 miesiaca ciazy, podejrzenie hipotrofii plodu, skrzywil mi sie bardzo kregoslup.. same negatywy! teraz mam corke i kocham ja najmocniej na swiecie ale gdybym wiedziala jak bedzie wygladac ta ciaza to bym sie na nia nie zdecydowala i nie ma sie co czarowac! a jak ktos chce i nie moze to wszystko zidealizuje!

Gość Ivona 37
wspólczuję, tylko, że temat jest inny, laska pyta, jaka mozliwość była u niej , że zaszła , tak niestety jesteśmy przewrażliwione,autorka postu boi się , że zaszła, a wszyscy ją pociweszają, że ciąża to taki piękny stan.....

Gość do 1974 ona
jestem w podobnej sytuacji!!!!!! Prawie, ze identyczna, siedze jak na iglach, okres mi sie spoznia juz 5 dzin, jutro ide po test, powodzenia.

Gość kobieta dojrzala
takie przypadki są częste, wiesz, jest taka możliwość, powinnaś teraz na siebie uważać>

Gość kajtka
do 1974 trzymam kciuki,zebys dostala upragniony okres a czemu nic nie zrobilas zaraz po? escapelle lub tp? ja metoda yuzpego wzielam 2x po 4tabletki anty - problem w tym,ze to nie byly najlepsze tabletki do tej metody, a po drugie byly nieco przeterminowane - mam nadzieje,ze nie bedzie z tego ciazy...

Gość co to za metody
jeśli już zaszła, to nic już nie zrobi, mam nadzieję....

Gość lokata 4
No glupia, skoro nie chcesz miec dzieci, to po co spisz z facetem bez zabezpieczenia???????????????????

Gość lokata 4
A ty jeszcze durniejsza,albo zycia nie znasz..... I pie..lisz kocopoly,nie ma co umoralniac,niejedna mysli ze fartem sie uda,skoro udawalo sie kika lat,miesiecy.... i bach!!! co nie oznacza ze chce ciazy,dziecka i calego tego marazmu. Czlowiek jest istota slaba,myli sie,bladzi,taki juz jest,i nie zmienisz tego.

Gość 1974 Ona ona
Się tu dzieje beze mnie, po co te dyskusje niemiłe, zadałam pytanie w przypływie ogarniających mnie wątpliwości , ale nie sądziłam, że tak to się potoczy. Nie jestem nieodpowiedzialna, zabezpieczaliśmy się przez parę lat, natomiast ostatni czas był taki jaki był. Nie będzie tragedii jeśli okaże się , ze jestem w ciaży, ale mam nadzieję, ze nie jestem. Dzięki za słowa otuchy nielicznym, na razie czekam na okres, terminowo powinnam dostać jutro....

Gość Dzidziusiowo
To 3-mam kciuki:-) Masz jakieś dolegliwosci ze zblizającym sie okresem?

Gość 1974 Ona ona
Nie mam, ale może wieczorem jakieś będą....:-)

Gość Dzidziusiowo
Hej, jak tam, dostalaś juz okres, jestem ciekawa?

Gość 1974 Ona ona
Nie mam jeszcze.......................buuuu

Gość Dzidziusiowo
Spokojnie, jeszce nie ma tragedji:-) Masz objawy jak przed okresem?