Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agabil

Mam mieszkać ze szwagierką

Polecane posty

Gość Agabil

Mam mieszkać w mieszkaniu z siostrą męża. My mamy 2 pokoje, kuchnie i łazienkę,a ona ma miec tam jeden pokój, ze wszystkiego innego ma korzystac na dole, u teściów. Zgodziłybyscie na coś takiego. Bo jeśli sie nie zgodze to chyba pod most pojde.

Gość ja to bym wolala isc pod most
niz mieszkac z moja szfagierka :O:O:O:O:O:O

Gość jak poprzednik
nie znioslabym szwagierki w pokoju obok...

Gość .m.m .
ja jeszcze nie zaczełam mieszkac u mojego, ma takie same pomieszczenia co ty i tez mieszka z siostra i.... mam nadzieje ze bedzie w miare normalna i sie dobrowolnie wyniesie z tamtąd kiedy ja juz usadowie tam swój zadek. i sobie nie wyobrazam ze ona by mogła nas słyszec w nocy :O

Gość ja to bym wolala isc pod most
ja sobie nie wyobrazam slyszec jej codzinnie :O i widziec :O pojebalo by mnie :)

Gość a dlaczego chcesz wyrzucić
szwagierkę z jej domu?? To może do ciebie idzcie mieszkać z mężem jak ci nie pasuje ale pewnie wychowałaś się w kurniku 30m2 na 6osób i teraz zgrywasz wielką chrabine.

Gość Agabil
A kto chce wyrzucać? Bo to chyba do mnie? Nie chcę nikogo wyrzucać. Ja sie zastanawiam nad wynajęciem mieszkania, ale o tym mąż nie chce słyszeć, bo uważa, ze skoro mamy mieszkanie to po co wydawać niepotrzebnie pieniądze na wynajem.

Gość a dlaczego chcesz wyrzucić
To się zdecyduj czy chcesz pójść pod most czy chcesz coś wynająć!! Ale se głupią babe znalazł ten twój mąż...

Gość Agabil
No sami życzliwi na tym forum...

Gość .m.m .
moj tez nie zamierza sie wyprowadzac ze SWOJEGO mieszkania

Gość jak poprzednik
wiesz autorko z jednej strony Twoj maz ma racje, ale drugiej jesli Twoja szwagierka jest taka jak moja (zazdrosnica, pempek swiata) to musialabym sie dlugo namyslac...

Gość ja nie chronie
Agabil to chyba wszystko zależy jaki masz kontakt ze szwagierką. Ja np nie miałabym problemu żeby zamieszkac na takich zasadach z moją bratową i ona pewnie też nie ;) ALE mój szwagier jest 2 lata młodszy ode mnie (ma 24 lata) i zachowuje się jak kompletny dzieciak, nie potrafi się zachować, jest męczący, nie dba o porządek ani o siebie, wpiernicza się we wszystko, bez pytanie otwiera szafki, itd i wiem, że z nim zamieszkac bym nie mogła... Wszystko zależy jaki macie ze sobą kontakt.

Gość Agabil
Mamy całkiem niezły kontakt. Ona dopiero uczy się w liceum, mieszka w internacie, więc i tak caly tydzień jej nie ma w domu. Wiem, zę się nie wpieprza, jest w porządku. Nie wiem w czym jest mój problem, ale gdzieś jest.

Gość on się nie odzywa nie piszee
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE