Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna899

Depilacja miejsc intymnych...

Polecane posty

Gość martyna899

W jaki sposob SAMODZIELNIE mozna wydepilowac miejsca intymnne, bo juz nie mam siły uzywac maszynki..

Gość no niezle
ja mialam cos takiego jak pasta cukrowa...spokoj na jakies 4tyg ale bolesna i klejaca sie rzecz... a jak nie chce mi sie bawic pasta, to po prostu depilatorem-heh chyba jestem masochitka :)

Rany!!!! Depilatorem???!!!! To masakra!!! A są kremy do depilacji. Posmarujesz, poczekasz 5 min i po krzyku. Nic nie boli!

Gość martyna899
Krem do depilacji chyba nie pomoze na "mocne" wlosy.

Gość ja właśnie....
wyrwałam 6 włosków pesetą i na tym skończyłam, masakra!!!!!!!!!

Gość URSUS C330
Gorącym woskiem, a najelpiej przyjeb baranka w sciane to ci sie odechce depilacji.

Gość 8olivka8
Dziewczyny wystarczy pianka do golenia np venus ladnie pachnie i maszynka oprucz tego krem do depilacji i lopatka u gory w miejscach bikini posmarowac kremem przytzymac okolo 5/10 min i zebrac lopatka tak samo posmarowac nieco nizej nawet jezeli macie problemy miedzy posladkami i na koncu dokladnie splukac wloski zaczna same odchodzic! Jak cos pojdzie nie tak to maszynka mozna poprawic. Te kremy sprawiaja,ze te wloski same odchodza trzeb tylko dobrze splukac woda nawet zetrzec przy pomocy gąbki. I bedzie ladnie gladko;) na koncu posmarowac jakims balsamem.

Gość arramandda
takie kremy do depilacji itp. nie sa zbyt zdrowe, zwłaszcza jak się dostana gdzieś głębiej :O

Gość j..a...
jakis czas temu poswiecilam sie i wydepilowalam sie woskiem, bylam glaciutka jak nigdy, bez podraznien, ale pojawily sie pojedyncze wrastajace wloski ktore i tak byly niczym przy podraznieniu maszynka do golenia, po wosku odrastajace wloski traktowalam depilatorem i efekt byl taki ze przez caly czas bylam gladka, osotatnio jednak troche te miejsca zaniedbalam i teraz znow bede musiala od poczatku, planuje samym depilatorem ale pewnie nie dam rady

Gość ktkaaaaaaa
A jaki jest najlepszy krem do depilacji?? ostatnio używałam soraya. Ale nie był zbyt skuteczny. Mam mocne włoski. I zostało ich tyle, że i tak musiałam ciachnąć się maszynką i na drugi dzień wyskoczyły okropne krostki. Dlatego muszę depilować się jakimiś kremami. Ale które są najlepsze??

ja urzywam depilatora.. kiedyś uwarzyłam maszynki ale miałam dosyć podrażnien.. próbowałam depilatorem ale myślałam że padne...

Gość Rozaliaaa
podajcie jakies najlepsze nazwy pianek itd :D cos, co jest skuteczne i co najwazniejsze Wam pomoglo ;0

Gość Gośkagnj
Ja używam zwykłej maszynki ale to jest do dupy ; //// Wgl trzeba codzienie ito non stop ; / jutro sie wybieram po soc lepszego ; D

Gość zastanawiajace
stosowałam rożności i powróciłam do maszynki, ale uwaga kupuję wkłady dla panów mach3 ( sorry jesli z błedem), jedno golenie na 5 dni, normalnie podczas kapieli z użyciem szamponu, potem smaruję kremem bambino i rewelacja.Polecam!

A depilacja tylnej strony ud? Z tym mam najwiekszy problem :/ Do tej pory używałam wosku i depilatora a włoski sa coraz mocniejsze i ciemniejsze:(

Gość zastanawiajace
no tak właśnie po innych rzeczach niz maszynka mi też ciemniały i stawały się grubsze kiedyś usunelam sobie wąsik( malutki i jaśniutki) woskiem, no tragedia po prostu i tyle koleżanka woskuje sobie nogi i po 2 tyg. wygląda jak mutant, a nie miala ciemnych włosków, po depilatorach ma ciagle czarne kropki naprawde maszynki te dobre, dla facetow są super

Gość Mirka 44
Naturalne metody są najlepsze Od jakiegoś czasu stosuję depilację cukrową. Pasta cukrowa usuwa nawet te najmniejsze włoski. Z samego początku chodziłam do sklepu gotową pastę, ale można ją zrobić samemu. Tutaj znajdziesz trochę informacji http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Sohappy 30
Polecam naturalne metody Od jakiegoś czasu używam pasty cukrowej. Do tej pory widzę same plusyNie mam problemu z podrażnieniami. Z samego początku kupowałam gotową pastę, teraz robię ja sama. Tutaj to fajnie opisali http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Kasix 28
Kuzynka zdecydowała się na depilację laserem, i to był właśnie Vectus. Teraz wszystkim poleca. Super sprawa, wystarczyło tylko kilka zabiegów. Bez bólu i podrażnień. To jest bardzo nowoczesny sprzęt. poczytajcie o nim, ma super recenzje.

Gość Sonia 27
Znajoma miała robioną depilację laserową, jak dobrze zapamiętałam, to był to Palomar Vectus . Jest ogromnie zadowolona. Osobiście też byłam zachwycona rezultatem. Już po pierwszym zabiegu zauważalne były efekty. To był bardzo dobry wybór. Skóra po depilacji nie była poparzona. Spektakularny efekt. Jeżeli macie dylemat czy warto zdecydować się na depilację laserową, to każdemu polecam. http://www.dfu.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-medyczny-estetyczny/

Gość Mrowka 88
Patrzcie! natknęłam się na super wyszukiwarkę salonów z zabiegami depilacji laserowej. Można przeszukiwać po różnych miast. Działa bardzo prosto. Wystarczy wybrać nazwę miasta: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Przez to znaleźć salon z depilacją laserową.