Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solarium

solarium ??

Polecane posty

Gość 1003
taaa grube cielska :D...wcale nie jestem gruba...a pomarszczona to i tak i tak kiedys będę....a co mnie obchodzi jak będę wyglądac mając 60 lat...wazne jak teraz wygladam...ty sie nie opalasz a i tak sie pomarszczysz....ja sie opalam a młodziej wygladam niz znajome które nigdy sie nie opalały...

Gość jaaaaaaaaa1
twist and shout ty obesrany mieszczuchu gdyby nie te wieśniaki to ciekawe co byś jadł? a mieszczuchy to kto?? wszystko zwiało ze wsi bo im się robić nie chciało i udają teraz arystokracje, a słoma z butów wystaje!

Gość pomawiam cie
po 60tce? Kpisz czy śnisz? przyjaciółeczka mojej mamy, która zaczęła intensywnie się opalać w liceum, teraz ma lat 34 a jest DUŻO bardziej pomarszczona od mojej babci (lat 59), która stara się unikać słońca. Ja pomarszczona będę kiedy przyjdzie na to czas. Czyli raczej nieprędko.

apropo solarium to ja bywam bo nie lubie byc blada w okresie wakacyjnycm.niestety nigdy nie osiagnelam takiego brazu jak niektore typki;) opalam sie do lekkiego brazu i tyle.buu

a tak swoja droga biale nogi kojarza mi sie z tlusciochami w trampkach;) dzisiaj taka widzialam.gruba,biale kikuty i czarne trampki.poezja

Gość 1003
tak jak napisałam wyzej wszystko zalezy od skóry...moja znajome sie nie opalaja a wygladaja starzej ode mnie...jedna sie szybko pomarszczy inna nie...jedna bez solarium tez sie raz dwa pomarszczy a inna nie...nie ma co uogólniac

Gość pomawiam cie
Mnie też jest dobrze z moją bladością. A innym to strasznie przeszkadza. Ciągle wypytują "czemu Ty taka blada zawsze?" (w szczególności panienki, które z solarium nie wychodzą prawie w ogóle) A ja się pytam: co wam do tego? zajmijcie się kurwa swoją opaloną gębą i się cieszcie, jeśli macie z czego. Czasami nawet smaruję się samoopalaczem , bo już nie mogę znieść tych dociekliwych pytań :O

Gość 1003
ja dzisiaj widziałam taka w sukience i japonkach....te blade nogi z kilometra było widac :D...miała jasna ta sukienke to sie kompletnie z nią zlała...

Gość pomawiam cie
no ok, ale myślicie, że fajnie wyglądacie takie opalone poprzez solarium? Typowa Polka nigdy nie będzie wyglądać jak Brazylijka (a przecież o taki efekt wam chodzi, czyż nie? :D ) , choćby nie wiem jak się starała:D

Gość pomawiam cie
Ciekawe co ona o Tobie sobie pomyślała;)

Gość 1003
nic bo mnie chyba nawet nie widziała :P...do brazylijki to mi jeszcze daleko i nawet nie chce tak wyglądac...taka opalenizna jak mam teraz mi wystarcza...czyli lekki brąz

Gość waniliaPyszna
WSCIEKASZ SIE BO CIE NIE STAC NA 1ZŁ/MIN:D

Gość sderdsawe
Hrabia na balu w towarzystwie dam opowiada wrażenia z wyjazdu na safari. -Idę - mówi - wychodzę z za drzewa, a tu nagle przed oczami staje mi lew. Więc ja szybko zdejmuje z ramienia fuzje, przykładam do oka naciskam spust, fuzja nie nabita.... Zesrałem się... Dama pod wrażeniem opowieści mówi: - Ależ Hrabio, proszę się nie wstydzić, w takim momencie to chyba każdy by mógł... - Nie tam. Teraz się zesrałem.

Gość pomawiam cie
ale prymityw :O:O:O

Gość jedna wizyta w solarium
15 min wyszedłem spoko jak wczesniej, po nocy ....? burak drugi dzień ? skóra ciałego ciała mi zeszła byłem bladszy niż przed tem :O:O W ogólne odradzam chodzenia do solarium :O:O , blada cera=zadbana cera :)

Gość pomawiam cie
wolę te pieniądze przeznaczyć na ciekawą książkę, co Tobie jest raczej obce.

Gość jestem taka cool
tylko brudaski chodzą na solarkę, zeby ukryć ten swój brud :classic_cool::D

Gość 1003
no to chyba normalny nie jestes skoro od razu na 15 minut poszedłes :O a ta dziewczyna ze zdjęcia wygląda jakby z trumny wyszła...

Gość jestem taka cool
a ty wyglądasz pewnie jakbyś wyszła z wiejskiej potańcówki w remizie strażackiej.

Gość pomawiam cie
:D:D:D🖐️

Gość jestem taka cool
i zatkało kakao :classic_cool:

Gość twoja córka
Ta dziewczyna wygląda jak mortiszja z rodziny adamsów,a ładna z niej dziewczyna.Gdyby była troche opalona jeszcze ładniejsza by była.

Gość 1003
taaaaa...własnie tak wyglądam :O:O:O

Gość aaaadf
solary sa ohydne, bleee, i z kilometra widac ze to nie jest naturalna opalenizna

Gość 1003
opalenizna jest opalenizną...sztuczna to moze byc dzięki samoopalaczom.....ja mam taki sam kolor opalenizny po solarium jak i po słońcu....

jestem ciekawa na jakiej zasadzie odroznaicie \"naturalna\" opalenizne od \"sztucznej\" ;) ?

Gość jestem taka cool
No właśnie mówię, że tak wyglądasz. I widzisz? Po co było się tak spierać? Wszystkie solary wyglądają identycznie. Czyli: tandetnie, bez klasy , prostacko (każda szanująca się trendsetterka wie, że opalenizna z solarium jest już dawno passw i nieestetyczna ). Ale co się dziwić. Pewnie jesteś ze wsi a udajesz miastową. Prawdziwa miastowa leci do ciepłych krajów i tam się ewentualnie opala. Słońcem a nie solarium. Pozdrowionka :classic_cool:🖐️

Gość jestem taka cool
passe*

Gość aaaadf
idealne okreslenie solar - prostaczki! :D