Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona dziewczyna177777

prolbem w szkole wazne!

Polecane posty

Gość zmartwiona dziewczyna177777

witam mam taki problem niestety z matematyki mialam na polrocze ocene niedostateczna nauczyccielka pozwolila zaliczac polrocze ale niestety wtedy bylam chora (dodacz ze czesto choruje poniewaz przeszlam zapalenie opon mozgowych i mam powiklania) z bierzacych ocen mialam 2 oceny niedostateczne inni w klasie mieli po ok 5 ocen poszlam do nauczycielki z prosba czy moge to napisac wszystko ona powiedziala ze porozmaiamy na lekcji gdy doszlo do poniedzialku ja ladnie pieknie wszystkiego sie nauczylam i zle poczul;am sie w ten dzien zaczelam wymiotowac pielegniarka szkolna wyslal mie do domu a nauczycielka z matematyki uznala ze celowo ucieklam z lekcji poniewaz nie zostala poinformowana o tym ze zostalam zwolniona i wpisala mi z tych spr co maialm pisac jeddynki co mam teraz zrobic? bardzo zalezy mi na tym przedmiotcie isc moze porozmawiac z pania dyrektor? czy najpierw do nauczycielki dodam ze nie nalezy do zbyt milych (przepraszam na bledy ) prosze o pomoc

Gość aaaapsiuks
nie ten topik mala ;]

Gość Stenia 1970
idz do dyrektorki. jeszcz mozesz pisac egzamin komsyjny.

Gość a co to za zasady
że nauczyciel wystawia ocenę za nieobecność na sprawdzianie ? pierwsze słyszę by nauczyciel miał takie prawo skoro zostałaś zwolniona to chyba jest na to jakiś dowód ? być może pielęgniarka gdzieś to odnotowała logiczne by było najpierw pogadać z nauczycielką, pokojowo....a dopiero potem z dyrektorką, no ale z Twojej opowieści wynika że nauczycielka nie sprawia wrażenia takiej która zachowuje się w logiczny sposób i by jakiekolwiek pokojowe rozmowy z nią miały jakikolwiek sens na Twoim miejscu porozmawiałabym z Rodzicami i niech oni rozmawiają z nauczycielką a jak trzeba to także z dyrekcją jeszcze raz pytam: jakim prawem nauczyciel wystawia ocenę nieobecnemu uczniowi ?! gdyby nauczyciel miał do tego prawo to równie dobrze mógłby wpisywać dowolne oceny podczas wszystkich dni nieobecmości uczniów, a chyba to nie jest praktykowane nauczyciel nie jest medium by odczytywać na odległość siłą woli stan Twojej wiedzy w danym dniu

Gość Zielona Łąka
Nie martw sie wszystko jest do rozwiazania. Napisz do mnie jesli chcesz GG 8177009 ;) postaram Ci sie pomoc.

Gość tak to jest...
możesz pisać komisyjny w sierpniu, skoro wszystko umiesz. co za problem? :) komis jest właśnie dla osób, które często chorują - jak Ty, przez co nie ma ich często w szkole. teraz odpoczywaj i kuruj się, a matematyką zajmij się w sierpniu.