Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..help

ile dni głodówki??

Polecane posty

Gość ..help

mam proźbe czy możecie mi poradzić .na ile dni powinnam se zrobić głodówke zeby nie wpaść w anoreksje mam 14 lat mam 1.67m wzrostu i 15 kilo nadwagi więc bardzo prosze czy moglibyście mi napisać na ile powinnam se zrobić glodówke czy na tydzieć czy na 4 dni czy na dwa bardzo prosze o odpowiedź.

Gość Facetzklasom
W ogole!!! Glodowka to najgorsza dieta z mozliwych, jedza ok. 1500kcal, nie mniej.

wiesz anoreksja to nie jest tylko odchudzanie- to siedzi w glowie....wiem coś o tym diety moga być różne, wazne zeby w porę je zakończyć i zrobić to tak by nie było efektu jojo;)

Gość ..help
niestety ja nie umiem sie trzymać diety jak oststnio próbowaalm to zaraz zjadłam całe pudełko tofifi a jak mam głodówke to wiem że mam nic nie jeść i jest git niedawno se zrobilam 4 dniową to było ok a teraze chciaal bym więcej schudnąć niż 2-3 kg to na ile 1 czy 2 tyg??jak radzicie a i nie odradzajcie mi tego bo i tak se zrobie głodówke

Gość ..help
FORUMOWICZKAA1992 -wiem o tym ale słyszłam że jak np 3 tygodznie sie jest na głodówce to ma sie anoreksje a ja jakbym se zobiła na 2 tyg i wyszła z tego ok to było by fajnie ale ja niewiem na ile se tą głodówke zrobić

Gość ..help
bo niewiem na ile ja mam sie głodzić a i co do wagi to waże 75 kg przy 1,67 wzrostu więc to jest spora nadwaga:(

Gość ..help
i przepraszam że w niektórych zdaniach jestem wredna albo głupio pisze ale ja już mam totalnego doła przez to że jestem taka gruba wszyscy sie ze mnie śmieją więc jak bym pisała coś jeszzce głupiego to z góry przepraszam

ja nie mam nic przeciwko głodówce, sama stosuje coś "ala głodówka" ale najwazniejsze jest żeby dobrze wyjść, tz powoli dodawać kalorie. A jak najcześciej kończą się głodówki * kompulsy czyli napady jedzenia= jojo *od razu wskoczenie na normalne posiłki= jojo * strach przed przytyciem=nie przerywanie głodówki= anoreksja

tak czy inaczej uważam że głodówka to bezsensowny pomysł i więcej krzywdy sobie narobisz niź sie odchudzisz, poza tym jeśli po głodówce nażresz sie cukierków to ładnie waga ci wróci.

Gość hmmmmmy
jeśli będziesz się głodzić to stracisz mięśnie i wodę a tłuszcz i tak pozostanie. Poczytaj sobie i zastanów sie czy o to ci chodzi: http://tnij.org/dfl7

Gość pieprzysz bez sensu
głodówka to nei jest sposób na odchudzanie a już na pewno nie dla 14 latki, której się wydaje że jest gruba.... a niby jak chcesz do szkoły chodzić nie jedząc ? masz zamiar zasypiać na lekcjach czy mdleć na wfie ? genialny pomysł na odchudzanie tuż przed końcem roku jak chcesz schudnąć to weź się za siebie w wakacjeP: rozsądna dieta przynajmniej 1000-1500 kalorii i codzienny ruch: rower, łyżworolki, hula-hop, bieganie.... w ten sposób w wakacje możesz zrzucić od 8 do 16 kilo bez wysiłku i głodowania

Gość ..help
no ok to poradcie mi jakąś diete zebym do wakacji schudła z 5 kilo jeśli tyle można schudnąć w takim czasie ?

Gość pieprzysz bez sensu
zresztą sama pomyśl, ty chcesz stracić kilogramy szybko a zastanawiałaś sie co sie stanie z Twoją skórą ?! co z tego że może uda Ci się być na głodówce 2 tygodnei i schudnąć 10 kilo jeśli zostanie Ci nadmair wiszącej skóry na udach, ramionach, brzuchu ? co z tym flakiem zrobisz ? myślisz że na to zadziała cud balsam za 20 złotych ? gówno prawda figurę trwale możesz poprawić jedynie ćwiczeniami i wolnym chudnieciem: maks 2 kilo na tydzień

Gość pieprzysz bez sensu
kup sobie po 25 maja miesięcznik Shape, tam są zdrowe, zbilansowane diety i przykładowe ćwiczenia

Gość ..help
no tez racja wiec rezygnuje z glodwki to poradcie mi jakas inna diete prosze..

Gość hmmmmmy
zdrowe chudnięcie to 0,7-1kg na tydzień

Gość ..help
aha to dzękuje kupie se napewno a jak narazie to pa

Gość maleństwo888

Gość maleństwo888
proponuję dietę Montignac...działa naprawdę, na forum Dieta Zuzla jest opisane co i jak...bez liczenia kalorii...

Proponuję przestać jeść słodycze, zacząć się ruszać i lepiej odżywiać. Głodówkami sobie tylko zepsujesz metabolizm, a żeby z rozregulowanego metabolizmu wrócić do normalnego to trzeba bardzo dużo czasu. Co oznacza, że bardzo długo będziesz otyła stosując głodówki. Głodówkę jest łatwo zastosować na krótką metę, ale również daje krótko terminowe efekty. Jeżeli poświecisz czas i weźmiesz się za siebie, nauczysz się jak się odżywiać czego unikać a czego jeść więcej, to ta wiedza zostanie Ci na lata. Wiec się zastanów, chcesz całe lata jechać na głodówkach i być chwile chuda, a ciągle otyła? Czy chwilę się uczyć, a potem być zawsze zgrabna?

Gość popieramglodowke
Ja mam 12 lat.Mam nadwage 15 kg,waze 75.Wzrost 163cm.I bede cwiczyla i jadla conajwyzej pol jablka dziennie.Same owoce.Przez miesiac,schudne na zielona szkole,zeby miec fajne ciuhy.

Gość gość
wiem o co ci chodzi, mam podobny problem, kilka kilo nadwagi i 13lat...coś ci poradzę:nie stosuj głodówki! głodówka działa tak, że schudniesz powiedzmy 4 kg, a przytyjesz 7... uwierz, to prawda, robi się jojo... żelazna zasada: IM WOLNIEJ CHUDNIESZ, TYM NA DŁUŻEJ!!! posłuchaj: postaraj się jeść dziennie po 1000 kalorii, z czego bez pustych kalorii(bez słodyczy,słodkich napojów, makaronu, białego pieczywa i innych mączastych)... polecam zupy, a raz na jakiś czas pieczone/gotowane mięso( jako przysmak). oszukuj żołądek zapychając go warzywkami POD ŻADNYM POZOREM SIĘ NIE GŁODŹ!!! ja tak schudłam... jeśli wytrwasz, będziesz zadowolona!!!!( zero pigułek odchudzających) aha, najlepiej się odchudzać w lecie, po w tedy z powodu gorąca ma się mniejszy apetyt... pływaj, to wspomaga dietę

Gość gość
a jeszcze coś wam powiem: tłuszcz nie wyparowuje tam gdzie chcecie, nie z brzucha, tylko z biustu i tyłka... brzuszek i uda na samym końcu- musicie być tego świadome...