Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panas

Dlaczego tak musi być?

Polecane posty

Gość Panas

Witajcie mam 17 lat jestem młody ale w lipcu mam 18 lat musze myśleć powoli o dziewczynie którą kocham: ... Niestety Już miałem Jedną byłem z nią pół roku niby to krótko ale ja sie zabujałem po uszy ... Kocham Ją nie moge żyć bez niej napewno są tu tacy co mają taką samą sytuacje... Ja jestem młody więc próbuje jakiegoś doświadczenia się od starszych dowiedzieć są tu napewno tacy... Ma na imie Paulina Mieszka w gdyni mamy do siebie 178 km widzieliśmy sie co weekend a teraz jak jej niema to nic mnie już do tego nie przyczynia żebym mógł dalej sam żyć bo ona to jest cały mój świat nikogo ważniejszego niema wszystko przez starych i kilka błędów moich bo mi na psychikę siadają tak że ja niewiem co robić ... Dotychczas miałem Na niej Oparcie teraz niemam nikogo musze ją odzyskać Prosze POMÓŻCIE MI Mam tylko ją niemam nikogo innego ojciec umarł matka ledwo zipie musze się nią zajmować a paulina zawsze mnie wspierał duchowoo proszę o pomoc jeszcze raz jak mam do niej wrucić :(((

Gość tak to jest...
CIOTAAA! CIOTA! skończ zakładać miliony bzdurnych topików. jesteś niemęski, dzieciak i frajer. olej laske, znajdź se nową.