Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beksa kafeteryjna

...taki sobie topik do płakania...

Polecane posty

Gość costelloa
i oby nastepny raz okazal sie ostatnim. wierze w to, ze na kazdego czeka ktos:)

.. http://w629.wrzuta.pl/audio/676cjd6uI3u/bella_s_lullaby Poplakalam sie prz tym .. Nie lubie plakac wiecie .. , ale czasem sie zdarza , a przed okresem to o Moj Boze .. Jestem cholernie wrazliwa osoba i tlumie w sobie smutek , placzac gdzies na boku tak by moj ukochany nie widzial , nie wiedzial .. Nie chce by mial mnie za jakas placzke , a kocham go szalenie i nie chce by doszukiwal sie w sobie jakichs bledow . Placze jak jestem zmeczona , placze jak ON mnie tuli ,jak mowi mi co chwile , ze jestem jego ostatnia kobieta . Przyszla zona i w przyszlosci matka jego dzieci . Najczesciej placze ze szczescia , wtedy nie ukrywam tego przed nim .. Niech wie , czuje i widzi , ze zycie bym za niego oddala . Hmmm , tak mi kiedys powiedzial , ze jakby byl kobieta to pewnie tez by ciagle mial lzy w oczach ze szczescia , ze ma taka zonke ( \'\' ) jak ja . Ale , ze jest facetem to nie wypada :) Kiedys bardzo mnie ktos zranil . Dlugo zajelo mi pozbieranie sie i zaczecie zycia od nowa . Po prawie poltora roku , bycia samej i nie szukajac nikogo na sile , pojawil sie On . Wiecie jakie to cudowne uczucie widzac kogos pierwszy raz w zyciu i czuc , ze to Ten ? Niedlugo bedzie rok od momentu naszego poznania sie . Nie ma dnia w ktorym nie traktowalby mnie jak najcudowniejszy i najpiekniejszy kwiat na Ziemi . Mial wiele kobiet przede mna , takie tam luzne zwiazki , zadnego uczucia .. O zonie i dzieciach nawet nie myslal , pasowalo mu wieczne balowanie i nowe przygody . Poznal mnie . Swiata poza soba nie widizmy i z kazdym dniem nasze uczucie coraz bardziej sie umacnia . Jak cudownie miec meza . Tak Cie kocham Green .. Pozdrawiam ..

Gość costelloa
to pomykaj na stacje i zapodaj sobie paczuche:) ja w rozpaczy wcinam ciasteczka z czekolada:) jeszcze zeby poprawic sobie humor na pytanie mojego faceta czy za nim tesknie odpisalam, ze nie bo jest u mnie moj drugi chlopak:) jak dziecko, jak dziecko

Gość Oryczus pospolity
już nie ryczę ,bo mi nawet lod nie pomoże i dopiero rano się poryczę, gdy wejrzy na mnie moje odbicie lustrzane uuuuuuuuuchlipchlipchlipuuuuuuuuuuu

kicza ---> dobrze wiedzieć, że niektórym się powiodło, a jeszcze lepiej, ze po trudnych przejsciach, bo to zawsze jakaś nadzieja,ze i do mnie los i sie uśmiechnie :) costelloa----> zdecydowanie, faceci, czasem są bardzo dziecinni, najbardziej mnie smieszy kiedy mi kłamią w żywe oczy i myślą, ze nie wiem o co chodzi :D osatnio tak z jednym miałam, chciał mnie w balona zrobić:P się nie dałam rzecz jasna :D zapas chipsów jest w szafce,ale późna godzina, i zębów sie nie zechce myć znowu :P

Gość o kuwa
a ja na przekor, mam ochote sie smiac:D jestem pewna, ze juz nikt mnie nigdy nie skrzywdzi, faceci to palanci:D

Gość o kuwa
beksa:D:D:D smiech jest zdrowy, nie tylko dla przepony ale rowniez dla miesni twarzy:D:D

Gość o kuwa
dokladnie i tego sie trzymac:D

A mi sie chce plakac i mam jakiegos dola:( Siedze na nocce w pracy i rozmyslam. A ten topic sie natchnelam przypadkiem, fajnie ze jest tez ktos co czuje sie jak ja czyli fatalnie. Mialam ze swoim bylym blizszy kontakt i tesknie za nim teraz:( Czuje sie samotnie:(ale to tylko dzis... Jutro bedzie nowy piekny dzien i sie usmiechne:) Zjadlam frytki ale sie nie polepszylo;p

ceejayka---> 🌻 ja też czułam się fatalnie, ale % mnie trochę rozluźniły, od problemów nie ucieknę,ale chyba czeka mnie wyprowadzka z domu :o

Gość costelloa
czemu czeka Cie wyprowadzka?

Gość costelloa
a ile masz lat?

moja mamcia miala raka macicy sa przezuty ma tarczyce ze nie moze odychac a ja siedze 2500kilometrow od niej wysylam jej pieniadze co miesiac okolo 1000 euro a ona meczy mnie zebym wrocila do polski poza tym mam dola bo jakos tak i sie nie uklada z mezem i o zycie jestem sama za granica a nawet nie mam z kim pogadac SUPER!!!!!!!!!!!!

Gość costelloa
bardzo mi przykro. moze powinnas przyjechac odwiedzic ja skoro jest w zlym stanie?

omorfulaki----< wiadomo, zę to nie to samo,ale tu mozesz pogadać,odpiszę C jutro, bo dziś to raczej już niekontaktowa jestem:o oczywiście wpsółczuje sytuacji i mocno przytulam :)

Gość kukimonster
beksa 🖐️ :D

TAKIE ZYCIE POLECAM WSZYTSTKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHAHAHA FAJNIE NO NIE I NIECH KTOS MI NIE PISZE ZE MAM FARTA OK???

Gość kukimonster
powiem Ci ze znosze to o dziwo duuuuzo lepiej niz myslalam. ambicja bolala mnie 1 dzien i przestalo :D w zasadzie jest duzo lepiej niz zanim napisalam tego smsa, bo sie ludzilam a teraz mam jasna sytuacje - moj obiekt to debil :P a u Ciebie jak tam?