Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beksa kafeteryjna

...taki sobie topik do płakania...

Polecane posty

Gość też beksa
😭

Gość kolejna umierająca
to ja też 😭 nie kocha...

przytule was bardzo mocno moje kochane kiedys a raczej calkiem niedawno tez poplakiwalem z kilku powodow ale wziolem sie w garsc musialem bo tego stanu juz nie wytrzymywalem tagrze przytulam was mocno jeszcze raz :)

jak sobie poradzic z tym?jak nie myslec?ja non stop o nim mysle:(aaaaaaaaaaaaaaaaa 😭

Gość olgoooo
rozstaliscie sie po 4latach? ja wlasnie sie zastanawiam nad rozstaniem po 4 latach:( nie wiem jak mozna to przezyc :(

wlasnie nie wiem jak jeszcze funkcjonuję na tym swiecie:(jest ciezko jak cholera:(

Gość olgoooo
na pewn:( mnie czeka zapewne to samo :(

ale przeciez to Ty chcesz sie rozstac, wiec dlaczego jestes smutna?

Gość olgoooo
nie latwo jest kogos zostawic. to moj pierwszy facet i od razu 4 lata. poza tym wiem, ze on mnie kocha ciagle mi to mowi jest kochany przytula mnie w kolko caluje...powiedzial,ze mi rozstania nieulatwi. dobrze zauwazyl, ze sie oddalam coraz bardziej. nie latwo jest jednak kogos zostawic :(

no to moj tez byl pierwszy facet i tez 4 lata. ale nie rozumiem dlaczego chcesz go zostawic jesli Cie kocha i chce walczyc o Ciebie dalej?

Gość olgoooo
to nie jest facet dla mnie. jest starszy ode mnie..brak mu energii,ciagle by siedzial w domu, zawsze jest zmeczony...a ja chcialabym czasem wyjsc.. poza tym wkrada sie nuda...nie umiem juz z nim rozmawiac....wiem ze to moze wydawac sie plytkie...ale coz:(

aha no tez fakt, ciezko jest z takim czlowiekiem spedzic reszte zycia przesiadujac w domu:( ja sie strasznie boje ze bede juz sama, gdyby ktos byl na horyzoncie chociaz... a tu nic... ehhh:o

Gość olgoooo
ja tez sie boje ze juz nikogo nie znajde:O

Gość olgoooo
:(

no nic ide juz spac:( ciezko mi jest nawet zasnac bo caly czas mysle o nim:(mowia ze czas leczy rany.... zobaczymy....😭

Gość costelloa
a mnie sie chce ryczec bo mojego faceta przy mnie nie ma a mial byc. mowil, ze nie zostanie na noc ale, ze sie wogole nie pojawil juz mnie troche rozbilo:) a specjalnie dla niego przygotowalam spaghetti bolognese. pewnie przez okres jestem taka zalosna:) w tamtym miesiacu jak mialam okres i o polnocy napisalam mu, ze zle sie czuje i jest mi zle od razu wsiadl w samochod i przyjechal masowac mi brzuch. jejku jaka ja jestem zalosna.

Gość Oryczus pospolity
uuuuuuchlipchlipchlipuuu no to se poryczalam i do rzeczywistości a tak nawiazując - znudzenie jest też nastepstwem braku miłosci , miłośc zanika gdy jest znudzenie.... ale fajne jest to ,że wszyscy przez to przechodza i ryczą...

Gość costelloa
wkrotce bedzie dobrze:)

Gość Oryczus pospolity
dobrze.... tak ,do następnego razu