Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

To ja LOLA

Ktorej z was chlopak tez podpala trawke ?

Polecane posty

Moj lubi sobie czasem zapalic .Wiedzialam o tym wczesniej bo mi jednak sie przyznal do tego ale nigdy wczesniej przy mnie nie palil ani mi tego nie proponowal. Jednak ostatnio gdy odwiedzil go jego brat siedzimy razem i brat zaczal robic skreta i zapalili sobie razem przy mnie. Mi nie proponowali ,ja sama oczywiscie nie poprosilam o sprobowanie . Powiedzialam im tylko, ze napewno trawa nie jest obojetna dla orgaznizmu i czytalam ze psuje pamiec i koncentracje a nawet moze sie przyczynic do powstania shizofrenii i powiedzialam im to ! Usmiechneli sie tylko i powiedzieli ze rzadko to pala Nie chce zeby moj facet palil trawe !!!!! Co tu robic ??

Gość Green Tea.
Mój czasem zapali, tak raz na ruski rok. A ja z nim :)

Gość mam ten sam problem
z facetem. Wie, ze tego nie lubiedlatego ograniczyl sie tylko do tego ze przy mnie nie pali... Szczerze mowiac tez nie wiem co mama zrobic w takiej sytuacji...

ja się spotykałam z gostkiem takim,co też popalał sobie, w sumie to nie wiedziałam o tym, tylko mu sie raz w rozmowie wymsknęło wiecej nie już nie zobaczył...

Gość to norma
No to jak nie chcesz to czemu go nie zopstawisz ? Jak pali trawe to nie przekonasz go gadkami o szkodliwym dzialaniu dla zdrowia. Tylko cie wysmieje. No chyba ze jestes gotowa to zaakceptowac.

Gość a może poczytajcie trochę
raczej nikogo tu nie przekonam, że trawa nie jest największym złem tego świata, ale przeczytajcie dokładnie te dwa artykuły z Przekroju dla własnej wiedzy, żeby później nie wygłaszać przeróżnych herezji na forach na ten temat. http://www.przekroj.pl/cywilizacja_spoleczenstwo_artykul,4104.html http://www.przekroj.pl/wydarzenia_swiat_artykul,4105.html

Ponieważ większość osób popalających nie pali codziennie - argumenty o szkodliwym działaniu na organizm mogą na nich nie robić wrażenia. Bo rzeczywiście - przy jednorazowym poddaniu organizmu działaniu THC żadnych wyraźnych dolegliwości nie dostrzeżemy. Wymienione fizyczne skutki uboczne są też mniej groźne od tych, które towarzyszą piciu alkoholu czy paleniu nikotyny (uzależniony od nikotyny pali znacznie więcej papierosów, niż palacz marihuany - jointów).

Gość to norma
Przekroj to taka kolejna kolorowa gazetka do robienia ludziom sieczki z mozgu.

Wiesz ... nie masz pojęcia o rzeczy, a wypowiadasz się jak jakiś ostatni znawca. MJ wywołuje schizofremie (!?) , papierosy raka, a po alkoholu ktoś może cię potrącić :] wole MJ niż papierochy i wóde, dlaczego nie jest legalna? Ponieważ nasi mądrzy w rządzie nie umieją wymyśleć na niej akcyzy. :]

Ludzie czy wy naprawdę sugerujecie się wszystkim co jest napisane w kolorowych pisemkach ? :o Masakra jakie wy smutne życie musicie mieć. Następna (Cartoon Network) ćpunem?! ćpunem można nazwać również nałogowego palacza papierosów albo tego co popija sobie jedno piwko na imprezie. Nie wiesz to się nie wypowiadaj. Ja jakoś paliłam i jakoś jestem na drugim roku studiów ze średnią 4,5 i schizofremi jakoś jeszcze nie widzę u siebie :] żal mi takich pustych wyssanych z kolorowych pisemek poglądów... zastanówcie się bo robicie z siebie jakieś niepełnosprytne osoby :)

do: a moze poczytaj troche - dzieki z checia bym poczytala na ten temat ale u mnie te linki nie dzialaja . Boje sie ze moj chlopak bardziej sie uzalezni od marihuany .

Cartoon Network TV - nie pierdziel, ja trawkę pierwszy raz w zyciu zapaliłam w wieku 18 lat i przez kolejne 8 lat zapaliłam może z 10 - 15 razy.. narkomnaka nie jestem. A teraz Ty mi powiedz ile w zyciu wypiłeś piw bądź przechyliłeś kieliszków wodki?

Mój lubił palić, mnie w to wciągnął. Teraz palimy razem :P Rzadko - raz w tygodniu zazwyczaj, chyba że dodatkowo na imprezie. Nie zauważyłam, żadnych skutków ubocznych. Fakt, po innych, mocniejszych środkach bolała mnie głowa, dlatego ograniczyłam się tylko do marysi :)

Gość moj jaral
jak bylismy razem nie jaral ,jest z nowa dziunia i znow jara ,jego kolesie tak samo

Lepiej uzależnić od MARIHUANY niż do PAPIEROSOW :o Myśle że powinnaś więcej zrozumienia okazać chłopakowi .

Gość to norma
.nana. no to sluchaj sobie pseudo znawcow ktorzy twierdza ze trawa to nic takiego. Tylko nie miej pozniej do nikogo pretensji. W sumie to gila mnie to. Mozesz sobie nawet w zyle dawac.

to norma - Przykro mi, ale palenia nie można porównać do dawania sobie w żyłę :) Rozśmieszyłeś/łaś mnie. Słucham siebie :) Nic mi nie jest :) Uczę się przyzwoicie :) i jak widać nie mam jakiś psychicznych chorób :P

tak mozna sobie zdrowie zniszczyc jak sie pali codziennie kilka razy (znam taki przypadek osobiście) natomiast palac raz na 2 tyg to sie przeciez nic nie dzieje... ja tez z moim raz na 2-3 tyg zapalimy i co? narkomani z nas? ćpuny? Poki moj facet nie pali codziennie to ja sie nie bede wtracac... Odpusc troche. Jak nie chcesz to nie pal, a jak on chce raz na jakis czas zapalic to przeciez nie koniec swiata..

Gość to norma
Ja tylko chcialem ci zasugerowac ze mnie to nie obchodzi. Nie porownalem dawania sobie w zyle z paleniem trawki. Trzeba wiedziec ze na kazdego narkotyki dzialaja inaczej, ale to widze ze jest zbyt trudne dla was. Jeden bedzie palil i w sumie nie bedzie zauwazal przez dlugi czas zadnych skutkow ubocznych ( w pozniejszym okresie na pewno tak, bo marihuana nie jest obojetna dla zdrowia, ukladu nerwowego itp.) a drugi zauwazy je od razu. Organizm roznie reaguje.

Gość mohitoska
sluchajcie a czy to prawda, ze trawka moze byc zanieczyszczona jak inne narkotyki i w ten sposob stac sie niebezpieczna?

Gość to norma
Jasne, ze moze byc. Zdarzaja sie takie przypadki.

Tak - może być . Dlatego najlepiej palić oryginalną holenderską

Gość mohitoska
kurde tylko skad taka zalatwic heh... chcialabym sprobowac, z ciekawosci :) ale nigdy nie moge byc pewnaq z jakiego zrodla ja dostane...:(

Gość Złoty
no to ładnie Lily :o :o miałem Ciebie za porządna dziewczynę :o :o :)

Gość Złoty
nie będę się narzucał :o :o

Gość to norma
Tak palcie probujcie tylko sie nie dziwicie jak pozniej zryte berety bedziecie mieli. Ciekawe ze w Holandii juz sie powoli zaczynaja wycofywac z tego zeby trawa byla legalna.

Cześć Złoty :D Nie zwracaj uwagi co ja tu wypisję :P Ze mnie naprawdę grzeczna diewczynka :P Tylko czasami zapalę :P

Gość mohitoska
znam siewbie, wiem ze sie nie uzaleznie, chce sprobowac raz, bo wszytskiego w zyciu trzeba sprobowac (no moze nie wszystkiego....)ale wiem, ze jesli powiem sobie ze tylko raz, to na tym skoncze