Gość princesssssss Napisano Maj 20, 2009 Chciałabyś dostawać do domu darmowe próbki kosmetyków Maybelline?? Interesuje Was ta oferta ? Sprawa wygląda tak: -Podaj mi swojego maila [w prywatnej wiadomości lub na mojego maila roksanahajduk@wp.pl -Wysyłam Ci zaproszenie -Rejestrujesz się podając dokładne dane ! -Podajesz swój nr. tel. na który przyjdzie Ci kod aktywacyjny. -I jesteście w MAYBELLINE! Teraz Twoim zadaniem jest zebranie 10 przyjaciółek! i POPROSIĆ O PODANIE MAILA. Jeśli już Ci go podadzą wchodzicie na strone MAYBELLINE [zalogowane] I w zakładce PRZYJACIÓŁKI PODAJECIE MAILA DANEJ LASKI. Gdy już zdobędziecie 10 przyjaciółek mozecie spodziewać sie testerów! Przyślą wam je na podany adres. Będzie to podklad 30 ml pomadka 7 ml tusz 10 ml i lakier 4 ml Na początku tez nie wierzyła ale jak dostała kosmetyki to pomyślałam że podzielę sie z wami tym Żebyście również je przetestowały. Kosmetyki przychodzą co miesiąc! Dziwne jest to że tak o za darmo je dostajecie? To jest proste. Maybelline wysyła Wam próbki z nadzieją że kosmetyk wam sie spodoba i polecicie go kupić do sklepu Albo zachęcicie do zakupu koleżankę. PODAJCIE SWOJE ADRESY WYSLE ZAPROSZENIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach