Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draż.

WIECIE CO SIĘ DZISIAJ STAŁO??

Polecane posty

oglądamy film na fizyce.biore krzesło i siadam ,trójka dziewczyn \"dominujących\" (dziewczyna 1 2 i 3)jest za mną dziewczyna 1 mówi \"posuń sie\" ja mówię nie będę nic widzieć dziewczyna 2 odzywa sie: \"troche szacunku ok??\":O:O:O:O ja mówie oc ci chodzi??? 1 dziewczyna mówi : \"daj już spokój\" boże co za debilki :O:O:O:O kopały mnie potem cały film w krzesło 😡 a miejsc naprawde nie było,bo te z przodu zajeli chlopacy a dziewczyny z tylu :O:O:O:O:O:O:O debilki :O:O:O nawet nikt za mna nie stanal NIKT wszyscy głusi :O:O:O znieczulica :O:O 😭 mam już tego dosyć :O:O:O czym sobie na to zasłużyłam 😭???

z każdym dniem :)🖐️:classic_cool: w podstawowce bylo gorzej :O:O

Ja bylam nie lubiana w podstawowce, w pierwszej kl gimnazjum bylam olewana, od drugiej do trzeciej gim bylam bardzo, bradzo lubiana(tzw. elita, bosz :o) a teraz w liceum ja wszystkich olewam i trzymam sie tylko z 4 osobami. I jest fajnie, taki uklad mi odpowiada :D

Gość trutttt
a ja miałam takie cos w gimnazjum... spoko wyrosniesz na taka zajebistą dziewczyne jak ja i z każdym dniem...

w podstawowce bylam olewana gnebiona i wysmiewana :O:O:O w gimnazjum tylko(??:O:O:O)olewana :O:O to jest przykre :O:O:O

dobrze że chodziaż chłopacy mnie szanują :O:O:O ale to nie to samo co koleżanki :O:O i u nich wszystko sprowadza sie do jednego :O:O

Gość porąbany temat
Autorze topiku, lachony cię rwały i tyle :P .

pśp,nie przyszło mi to do glowy :D:D zapamiętam i zastosuje :P:P:classic_cool: ale czy to coś zmieni :|?jeszcze bardziej sie wsciekna :O:O

smieszne i załosne :O:O:O czuje sie jakas inna :O:O

Draz słuchaj! Ja pamiętam taką akcję z drugiej gimnazjum. Była sobie taka kolezanka z klasy, co tak strasznie kozaczyła i moja kolezankę wrobiła w jakies konursy. I ja do niej podeszłam i zaczęłam jej wbijać. Ale tak się rozkręciłam, że się bidulka popłakała :( Od razu sprawa do wychowawczyni itd. Ale dziewczyny uznały, żedobrze robię, bo brobię osob, które nie sa asertywne :D I mnie wszyscy pulubili :classic_cool: To była dobra akcja, dobra :classic_cool:

tylko że ja sie raczej nie odezwe brak mi odwagi :O:O:O tchórz ze mnie :O:O:O problem w tym że tylko mnie tak traktuja :O:O mówiłam już kiedyś że są 2 paczki,każda po 3 dziewczyny a mnie odrzuciły :O:O:O i juz probowałam do jednej sie przylaczyc,do drugiej i tak cały rok :O:O:O:O:O:O

z każdym jest tak: w klasie jest 7 dziewczyn i dwie paczki po 3 dziewczyny.czyli zostaje 1 odrzucona,i z kim mam zrobić ta paczkę :O:O:O:O z chłopakami :D:O:O??? oni już mają swoją :O:O:O paczka jednoosobowa :O:O

idę już,musze porobic sciagi,bo jutro mam sprawdzian z matmy :O:O:O

Spoko to jest nas wiecej:D w sumie jakby si etak zebrac i skopac dupy tej elicie to spieprzaliby w podskokach bo nas sa miliony:D

są nas miliony ale porozsiewane po całej polsce :O:O:O dzisiaj siedziałam w łąwce 2 osobowej,one przyszły i powiedziały \"czy mozesz nam ustapić tą łąwkę? :O:O:O\" powiedziałam nie,bo ja tu była 1 a one :ale ty siedzisz sama a my chcemy razem :O:O:O na szczęście nauczyciel powiedział że maja siadac,wziely 3 krzesla i do jednej lawki,nauczyciel powiedzial że maja usiasc normalnie bo sa inne lawki a one zacvzely mu pyskowac itp(i tak 10 minut)w koncu wstawil im uwagi :O:O