Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabletki.brak.okresu

brak okresu w 7dniowej przerwie

Polecane posty

witam mamy potrzebuje pomoc biore tabletki antykoncepcyjne 5 opakowanie, przy 10 tabletce dostalam nagle okres (?) normalnie najpierw rano zaczelam miec plamienia a pod wieczor juz "normalny" okres... :-/ zdziwiona i bardzo rozczarowana dalej bralam tabletki i caly czas mialam ze mnie lecialo, a do konca opakowania, jak skonczylam to dzien pozniej przestalam krwawic i nie dostalam okresu w ciagu 7 dni dzis powinnam wziac pierwsza tabletke, ale teraz nie wiem co zrobic, moja gin jest na urlopie od 3 dni i bedzie do konca tygodnia,a polozna nie umie mi doradzic dodam ze nie zapomnialam zadnej tabletki plamienia mialam przez pierwsze 2 miesiace brania, ale to byly plamienia, nie okres pozniej juz normalnie okres ok 4 dni i zero plamien w trakcie brania a przy 5 opakowaniu takie "cos" biore kontracept- jest to odpowiednik harmonetu

a przypomnij sobie, czy nie bralas w tym czasie innych lekow? Ja biorac diane 35 bralam dosc mocne antybiotyki na zoladek, nie przeczytalam ulotki , a i lekarz nic nie wspomnial, i jak sie pozniej okazalo, antybiotyki te oslabiaja dzialanie tabletek anty, mialam podobne objawy i za miesiac i 2 tygodnie zostane mama :)idz do jakiegokolwiek gina, ktory zrobi Ci usg, bo jesli to ciaza, to musisz natychmiast przestac brac pigulki. Pozdrawiam

o jej nie strasz mnie :( ja dopiero co urodzilam :( poza tym jak mialam ten "okres" to nie wspolzylismy, bylam zla bo ledwo co skonczylam okres , kochalismy sie pare dni i nagle dostalam w 10 dniu okres :-/ nie wzielam zadnej tabletki, czekam az moja gin wroci i pojde do niej :( mam nadzieje ze to nic powaznego zadnych lekow nie bralam, chora tez nie bylam, moze male stresy-to wszytko okresu tez nie mam