Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmiały____prawiczek

Chciałbym skorzystać z usług prostytutki ale się wstydzę

Polecane posty

Gość Aee
Podszywy niektore rzadza tu :D Pode mnie jeszcze malo kto sie pdoszywa,widocznie jestem za malo znana/za malo kontrowersyjne posty pisze ;p

Gość njkscvsf
niesmiały____prawiczek---a nie lepiej jak poczatujesz na jakichs czatach i znajdziesz sobie spragnioną męzatke.Wiele męzatek chciałaby prawiczka.

Gość umów się człowieku
z call girl i po sprawie. Na pewno początki są zawsze trudne i nie da się takiej sprawy załatwić bez skrępowania, po prostu musisz się przełamać, ale zapewniam cię, że wystarczy mieć za sobą ten pierwszy raz, żeby potem poczuć się pewniej, i to nie tylko w kontaktach z prostytutkami, ale w ogóle w relacjach międzyludzkich

Gość pomocny gosc
wydaje mi sie ze mozesz miec fobie spoleczna. Spoko, to jest w duzym zakresie uleczalne. a pozatym to staaary, z ksiezyca spadles? jest mase specyfikow na poprawienie odwagi:) big up! get a life!!!!!!1

lat mam wystarczajaco duzo zeby swiadomie podjac taka decyzje

Gość FBI agent1985
Ja też jestem prawiczek i nie wiem czy udać się do burdelu, trochę mnie to męczy. Bardziej wolałbym pójść do zadbanej ekskluzywnej kurewki, dać te 1500zł za noc i cieszyć się spotkaniem

Gość ona46kkkkkkkk
hahahah jacy wy smieszni, tyle dziewczyn i zadna nie chce trza I raz z dziwa przezywac;D:D:Dkonam ze smiechu, co za nieudaczniki:D

Gość FBI agent1985
ona46kkkkkk może to dziwnie zabrzmi ale niestety nie mam żadnej znajomej, więc ostatnia nadzieja w prostytutkach ;)

moim zdaniem lepiej zrobic to z profesjonalistka i swiadomie niz z kims nawalonym na imprezie katem w toalecie bez zadnych emocji

Gość FBI agent1985
Racja, bez emocji z kimś nietrzeźwym to niewłaściwy moment na pierwszy raz

i lepiej to chyba zrobic z osoba ktora sie nam podoba niz z piersza lepsza kolezanka

Gość lubiany
po prostu wydaj te 2 stówki i nie mazgaj, skoro ty się prostytutki wstydzisz to jak ty reagujesz na kobiety? prostytutkato nie telewizja publiczna i cie nei zna(raczej) wiec zy sieboisz, to ona jest od roboty