Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmiały____prawiczek

Chciałbym skorzystać z usług prostytutki ale się wstydzę

Polecane posty

Wytrysku po kilku sekundach, własnego ciała i jego reakcji, nawet telefonu się wstydzę bo nie wiem czy tam po drugiej stronie głos nie zagada do mnie "cześć kociaku" albo czegoś równie głupiego i się szybko wyłączę bo nie wiem jak odpowiedzieć na coś tak odhumanizowanego i idiotycznego. Jakieś rady?

spoko, nie takie rzeczy tam panie widziały. popytaj mizi, albo inne na topiku z prostytutkami, raczej nie masz sie czym martwić. jest to odhumanizowane i idiotyczne, ale no cóż... jak jest potrzeba, to.. ;) zapytaj tylko, czy biora od wytrysku, czy za godzinę :D

piszesz jamimiś skrótami myślowymi i sie chyba dobrze bawisz bo jestes stałym forumowiczem (forumowiczką?). jakiej znów mizi? ja pytam ogólnie a nie o mizię z forum kafeterii, gościu :/

Gość a po cholere ci to
wypaczysz sobie pojecie o seksie, lepiej odczekac miec milsze wspomnienia.

nie wiem kto się pojawił, nie jestem stałym forumowiczem. pytam ogólnie, naprawdę. nie chcę linków tylko porady jak przełamać strach :) nie bój o moje wypaczenia, dziewczyne miałem i to niejedną, problem z seksem. co do wypaczen to wiem co sobie mozna wypaczyc a czego nie ;) wole sie "wypaczyc" przez kontakt z prostytutką niż tłuc kiedys żone jako na zewnątrz przykładny katolik. absolutnie niewypaczony przez żadne "kontakty"

jak przełamac strach.. no nie wiem, tego to ci nie poradzimy ;) ale skoro dopuszczasz taka mozliwość, to juz jestes w pół drogi. może setka wódki? ;)

wiesz co koleś może najpierw to ty z jakimś dobrym psychologiem albo psychiatrą porozmawiaj bo mi się wydaje że normalny to ty nie jesteś:P

jak inteligentnie, ojoj a ja bym chciał wiedziec jak w ogóle wygląda telefon do takiej kobiety. dzwonie i co? mówie że jestem prawiczkiem i chce skorzystac? czy udaje biznesmena z kieszenią marynarki wypchaną banknotami? celowo ironizuje, po prostu nie wiem co to za kultura. moim zdaniem biznes miałby trzy razy większe zyski gdyby ustalił jakies reguły postępowania wobec bojących sie nawet pierwszego kontaktu prawiczków ale nie ma tam nikogo z pomysłem.. zamiast tego wszystko sie opiera na niedopieszczonych mężach i dresach. a gdzie miejsce dla zwykłych nieśmiałych ludzi? :P gdyby powstało specjalne "pogotowie prawiczkowe" to taki biznes miałby niebotyczne zyski. ale nie powstał :P a potem takie pytania jak moje na kafeterii a ludziska mają ubaw :P oprócz mnie rzecz jasna :(

Gość mizi69
no moze lepiej lampka czerwonego wina....

aaangieee, on jest normalny wielu o tym mysli w takich sytuacjach ((([cool}))) ni epowiem, zeby mnie tez to nie przefruneło przez głowę ;) o, jest i mizi ;)

Gość Podobny interes
"pogotowie prawiczkowe" stary tym tekstem mnie rozwaliles ale mi sie chce smiac. Dzieki stary teraz będzie lepiej sie spało;)

Gość mizi69
jestem jestem....ty tez...

Tobie się chce śmiać a jakby ten temat rozreklamowac gdzies na Onecie na przykład to by miał milion wejść.. Łatwo sie śmiać a takie problemy jak ja ma 7cyfrowa liczba ludzi... No pośmiej sie ale nie mów że to może nie być prawda...

Akurat znakomicie trafiłeś, bo tu jest.. khm, nas ((:classic_cool:)) pełno ;) Fakt, ze biznes byłby na tym nieludzki. Ale i tak wielu traci je własnie w agenturach. Mizi, miałas debiutanta? ;)

Gość mizi69
nigdy nie smialam sie z klienta wrecz przeciwnie...zawsze podchodze indywidualnie do ich problemow i potrzeb...

Gość Podobny interes
Hehehe wierze ci od poczatku bo sam znam kilka osób co również by sie wstydzili tego. Mi raczej chodziło o sam tekst "pogotowie prawiczkowe". Ile masz lat?

Gość mizi69
nie zdradzajac liczby moich klientow...poczatkujacy to okolo do 10%...wtedy potrzebne jest wyszucie ....odradzam mlodziutkie poczatkujace...pelniejsze przezycie bedzie lepsze z doswiadczona kobieta....

Gość mizi69
z uslug pan moga korzystac tylko pelnoletni panowie...tz od18

Gość Podobny interes
No własnie ale czy autor tyle ma

Ma. Zabawa trwa w najlepsze. Ale nie wiadomo kto pisze. Mizi - jakiś jajcarz płci męskiej? W co wy się tu bawicie tak naprawdę? Nie jarze wszystkich dowcipów, sory, naprawde nie jestem z forum :)

Gość Podobny interes
Mizi to prostytutka ciezko sie z czaic? Pytaj ją o wszystko

Gość mizi69
no wypraszam sobie mezczyzna to nie jestem...kobieta ...31 lat ...mezatka...pracujaca jako prostytutka....cos jeszcze...

Mizi to pani uprawiająca zawód który wymieniłes w tytule :) dlatego mówiłem ze udzieli ci info z pierwszej .. ręki :P Powaznie. Fakt, poczucie humoru na kafe jest specyficzne, ale mozna sie przyzwyczaić. Uważaj tylko na podszywy. Jeżeli wątpisz w moją "pomocną dłoń" proszę sprawdzic referencje w linku w stopce ((:classic_cool:))

Nie znam sie na podszywach, Po pierwsze chciałbym sie ośmielić, po drugie rozkręcić temat z którym problemy moze mieć milion ludzi tylko jest społeczne przyzwolenie na robienie sobie z nich jaj Ide spac na razie, jutro wrócę do tematu. Oby nie zniknął :)

Gość mizi69
.........222......dziekuje za delikatne ujecie mojego zawodu....mily z ciebie facet....

Gość Podobny interes
Ide spac dajcie rano upa bym nie musial dlugo szukac bo temat ciekawy. Sam czasem sie podszywam ale tylko w prowokacjach ostatnia podszywka to http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4090272 no porostu nudzilo mi sie;)

Mizi, no problem, nie mam z tym "zawodem" problemów ;) Niesmiały, odstaw go do ulubionych, i nawet jak zniknie, to podbijesz jutro. Zreszta tematów o prawiczkach jest tu zatrzęsienie :D podobnie jak o dziewicach. /Tematy o klocach na klatę omówimy później :classic_cool:/

Ja podszyłem się raz czy dwa, ale nie wychodziło, zostawiłem to lepszym :D trzeba znac miejsce w szeregu :D Za to mam juz dwóch własnych czarnych podszywów :classic_cool: ok, dobranoc.