Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kasia89.02

nadzieja..

Polecane posty

Gość kasia89.02

hej, powoli trace nadzieje że się udało. Nie staraliśmy się z narzeczonym o dziecko, ale od pewnego zbliżenia podejrzewałam, że jadnak się udało. Odstawiłąm tabl.anty. 10 dni od odstawienia, kiedy krwawienie już się skończyło kochaliśmy się. Od tamtego czasu minęło już 21 dni. Przez pewne objawy jakie miałam, byłąm pewna że to ciąża. tzn nie miałąm jakiś specjalnych typowych objawów : plamienie lekkie po dwóch dniach od stosunku.. czasem ból jajnika.. około 5ciu razy zawroty głowy- takie mocniejsze. I temperatura w pochwie utrzymująca się ponad 37.c często 37,3. 37,4. 37,2. pierwszy test zrobiłam 8dni po stosunku - wiadomo za wczesnie ale nie wytrzymałam , wynik -. Kolejny zrobiłam 18 dni po stosunku, wynik też ujemny (test pre-test) choć pod światło widziałam taki cień kreseczki, pewnie sobie wkręciłąm bo bardzo chciałam ją zobaczyć.. no i wczoraj 20 dni od stosunku zrobiłam kolejny test tym razem quick, wynik również negatywny.. czy mam jescze szanse, że jestem w ciąży. dziś bardzo bolą mnie piersi i podbrzusze.. ale to pewnie zbliżająca się miesiączka, powinnam ją dostać 23. Co myślicie o mojej sytuacji. Dziękuje za odp.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować