Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasetka23

ORYGINALNE WESELE, POMYSLY NA NOWE WESELE

Polecane posty

Gość sasetka23

WPISUJCIE SWOJE POMYSLY ODNOSNIE CALEGO WESELA... ZEBY SLUB I ZABAWA WESELNA NIE BYLY NUDNE NALEZY COS ZMIENIC ;) UROZMAICIC...

Gość sasetka23
wynajac barmana zeby robil gosciom drinki ;) albo fajerwerki o polnocy ;)

Gość sasetka23
a moze w innym kraju?? :)

Gość o ja pierdoleee
wszyscy sie sila na oryginalnosc :O i jeszcze sami nie potrafia nic wymyslic i szukaja kogos kto im wszysko poda na tacy :O

Oryginalnie? Nic prostszego. Zamiast sukni spodnie, zamiast garnituru - komplet dżinsowy. Zamiast sali weselnej pub.

Gość sasetka23
no to sie wysilili :) polak polakowi wilkiem i juz tak zostanie:)

Gość czarna koala
dlaczego? widac nie mamy pomysłów na oryginalne wesele. gołąbki, fajerwerki, barmani, pokaz tańca - wszystko już było. niedługo oryginalne bedzie weslee na którym sie normalnie je, pije i tańczy :)

Sasetko, skoro ktoś chce oryginalnego wesela, SAM powinien wiedzieć, czego chce.

Gość sasetka23
mi tylko chodzilo o Wasze pomysly a nie wáty :) jak nie chcecie to nie piszcie:)

Gość czarna koala
no widzisz, ja na przykład nie mam oryginalnego pomysłu. wesele tradycyjne po całosci. więc nic odkrywczego Ci nie napisze :)

Gość jennifer87654
ja biore lsub na hawajach:) chyba dosyc oryginalnie:) zawsze marzylam o takim slubie gdzies na plazy ...daleko tylko ja i on:) a marzenie niebawem sie spelni:)

Gość sasetka23
nio super! my tez mamy w cieplych krajach... to jest tylko dla nas i tylko raz w zyciu... masz racje...

Gość jennifer87654
sasetka23 a w jakim kraju bierzecie?) i kiedy?

Gość A ja myślę i uważam
tak- wesele powinno odbyć się wg określonego ceremoniału, to jest jednak polska sentymentalna tradycja , ttóra to dyktuje. Aby niczego nie zapomnieć i co trzeba przewidzieć zobaczcie: http://organizacja-wesel.zlotemysli.pl/edwardstanislaw,1/ oczywiście wszystko można dostosować i zmienić na miarę możliwości - zobaczcie spis treści.........

Gość jennifer87654
hmm?:)

Gość nie sypiam z komiczne
wesele oryginalne (bo slub rozumiem tradycyjny), mam kilka pomyslow, mozna je laczyc w wiekszosc calosc lub wykorzystac samodzielnie a) wszyscy nago tylko panna mloda w welonie a mlody w muszce (krawacie)..do oczepin - wada jest to ze nie bedzie mozna jajka miedzy nogawkami przekladac; b) wesele skladkowe - kazdy musi przyniesc cos do jedzenia, potem to sie rozstawia i goscie np. zgaduja kto zrobile te pyszne golabki mozna takze poprosic o przyniesienie intrumentow muzycznych- kto umie ten gra jak chce i co chce c) wesele w schornisku dla bezdomnych - niepodzianka dla gosci - tubylcy jako atrakcja (jesli nie chcesz harcorowo mozna dzien wczesniej ich umyc, ogolic i zmienic majtki), wyobrazasz sobie te miny wyfiokowanych ciotek posadzonych na brudynych taboretach obok alkoholika czeska bez zebow i zoltymi plamami w kroku? czad!!! d) glosno odczytujesz kto ile dal w kopercie...nastepnie wyswietlsasz na slajdzie cos o czym marzysz (bmw, wycieczka na hawaje etc.) mowisz ile brakuje i zachecasz do publicznego deklarowania kto ile dorzuci - z naciskiem na tych co dali w kopercie najmniej

...super!oryginalna odpowiedz.Lepiej nie majstrować,bo można zepsuć weselną uroczystość:)