Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kssowkskiskwjsj

Jak myślicie? Czy on do mnie zarywa ?

Polecane posty

Gość kssowkskiskwjsj

Sama nie wiej co już myśleć :D ... Piszę z nim prawie codziennie na gg, widzieliśmy się może 4 razy w ciągu miesiąca.. ale kurde nie wiem co on czuje i myśli :O spał u mnie już 3 razy... raz po imprezie (w innym pokoju), raz bo pomagał mi uczyć się do matury (ale też w innym pokoju), natomiast za 3 razem spaliśmy ze sobą, ale tylko spaliśmy... ! Nie było jeszcze żadnego buziaka, czy przytulania się.. ehh co ja mam robić ?? :D:D

Zastanów się czy coś do niego czujesz i pogadaj z nim szczerze o tym :P

Gość kssowkskiskwjsj
Ale kurcze dlaczego ja mam zaczac o tym mowic ? :O on nie potrafi ? Czy faceci tam maja? :O

Gość kssowkskiskwjsj
:P hmm, niech jeszcze ktoś się wypowie, co o tym mysli ! :D :)

Gość do matury nauka a co
na to twoi rodzice, ze ona spal z toba?

jeśli ,,spaliście ze sobą\" , często ze sobą gadacie itd ,a on nie próbował w żaden sposób tego okazać, pocałować Cię itd to chyba po prostu Cię lubi. Znam wiele facetów i kobiet którzy się tylko przyjaźnią. Chyba ,że mu się podobasz ,a wstydzi Ci się o tym powiedzieć. Czasem da się to wyczuć po tym jak np na Ciebie patrzy, ale zwykle jest tak ,że ciężko na to wpaść komu się podobasz ,a komu nie.

Gość kssowkskiskwjsj
Mieszkam sama... :) Hmm wsumie to tacja, bo nie probowal mnie pocalowac, ani tez nie patrzy sie na mnie jakos szczegolnie.. :( ale z drugiej strony widze, ze np jak sie wyglupiamy to potrzyma mnie za reke, albo jakos niby przypadkiem dotknie... :O i dlatego nie wiem co o tym myslec, on jest dla mnie jedna wielka zagadką.. .:(:(

Gość kssowkskiskwjsj
A co do tego wstydzenia się... to nie raczej to nie mozliwe bo on jest bardzo otwartym i odwaznym czlowiekiem . Eh

Gość kssowkskiskwjsj
W to tez watpie.. :(

Gość wg mnie masz normalną wagę
no to sama go pocałuj. zobaczysz jego reakcje. wóz albo przewóz. lepiej cos zrobić i żałować, niż nigdy nie zrobić i zastanawiać się co by było gdyby.. !! pozdrawiam :)